Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

Висококачествена полимерна смес PC/ABS, базирана на специален материал Coversto Bayblend®, подходящ за автомобилни приложения и метализация.

 • Висококачествен полимер Polymaker PC-ABS.
 • Отлична якост на удар и издръжливост.
 • Висока устойчивост на топлина до 111,7 ℃ HDT.
 • Добра адхезия на повърхността за метализация/безвредно електростатично покритие.
 • Отлични възможности за свързване на боядисване и заваряване.
 • Картонена макара и опаковка (изработена от 100% рециклиран картон)

Polymaker PC-ABS 3D Printing Filament

Polymaker™ PC-ABS е полимерна смес от PC/ABS, която предлага отлична здравина и устойчивост на топлина, като в същото време показва добра повърхност и добра съвместимост с метални покрития. Polymaker™ PC-ABS е базиран на специална смес, която е добре пригодена за метализиране. Polymaker™ PC-ABS може да бъде метализиран чрез отлагане на метален слой във висок вакуум или чрез електролитно покритие. Характеристиките на последващата обработка и устойчивостта на топлина на Polymaker™ PC-ABS го правят идеален материал за автомобилни интериорни части като табло, дръжки на врати или арматурни табла, наред с приложенията за прототипиране и производство с общо предназначение.

Характеристики

 • Отлична издръжливост – Polymaker™ PC-ABS е издръжлив материал, който предлага отлична издръжливост и якост на удар, като съчетава термоустойчивостта на PC с гъвкавостта на ABS. Polymaker™ PC-ABS е идеален материал за редица инженерни и промишлени приложения и е популярен избор за автомобилни части, функционално прототипиране и промишлени приложения, изискващи устойчивост на топлина и удароустойчивост.
 • Топлоустойчивост – Polymaker™ PC-ABS предлага голяма топлоустойчивост с температура на деформация до 111,7 ℃ (0,45 MPa), подходяща за широк спектър от автомобилни и инженерни приложения.
 • Добра повърхностна обработка – Polymaker™ PC-ABS прави частите с добра повърхностна обработка и показва добра адхезия към повърхността, което улеснява последващата обработка. Polymaker™ PC-ABS е подходящ за боядисване, лепене и специализирани повърхностни покрития, например чрез електролитно покритие и метализация. Правилната подготовка на повърхността е важна за процеса на метализиране, но Polymaker™ PC-ABS може да бъде метализиран чрез отлагане на метален слой във висок вакуум или чрез електролитно покритие. В процеса на отлагане на метала най-добра адхезия се постига с алуминий, калай и мед. Като защита за много тънкия метален слой се препоръчва нанасяне на боя върху отливката. В случай на електрохимично покритие Polymaker™ PC-ABS предлага най-добра адхезия за електрохимичното покритие за неговия първи слой.
 • Свързване и заваряване – частите от Polymaker™ PC-ABS могат да се съединяват чрез ултразвуково, вибрационно, фрикционно, горещо или лазерно заваряване. Детайлите Polymaker™ PC-ABS могат да се залепват не само един към друг, но и към други материали. Това е възможно с помощта на подходящи лепила или дифузионно лепило. В случая с лепилата, двукомпонентните лепила на базата на епоксидни и силиконови смоли и полиуретани са се доказали отлично.
 • Формулиран за 3D печат – Използвайки фамилията Bayblend® на Covestro като основен материал, Polymaker™ PC-ABS е специално разработен за 3D печат, за да съчетае отлични механични свойства и качество на печат. Bayblend® е често използвана пластмаса в автомобилната индустрия и информационните технологии. Необходими са корпус и нагрято легло с температура 90°C; силно се препоръчва нагрята камера.
Тегло 1 кг
Марки (производители) на филаменти

Цвят на филамента

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

PC/ABS – Черен – PolyMaker

75.00 лв. (937 точки)

Изчерпан

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *