PETG Филамент – Nude – AzureFilm (произведено в ЕС)

PETG филамент – nude AzureFilm (полиетилен терефталатна, polyethylene terephthalate) филамент е пластмасова нишка. Съчетава свойствата на ABS нишката и PLA нишката .

  • Твърд
  • Устойчив на температура
  • Изключително издръжлив
  • Лесен за отпечатване

Поради тези си свойства PETG е филамент за 3D принт, който трябва да имате. Той е екологичен и може да бъде рециклиран след употреба. Има отличната химическа стабилност. PETG е материал, който отговаря на всички изисквания на Европейския парламент и на Съвета относно изкуствените вещества в контакт с хранителни продукти и лекарства.

PETG филамент – nude , изключително издръжлив, твърд и без мирис. Това е отлична нишка, съчетаваща комбинация от сила и гъвкавост. Използва за отпечатване на механични продукти, както и в роботиката.

Тъй като има изключително минимална степен на свиване и огъване, той е идеален за печат на големи продукти. Това е материал, който се отличава с гланцово покритие и поради това се използва и за отпечатване на декоративни елементи. За добри резултати трябва да печатате при температура 220-230 ° C, а работният плот трябва да се нагрее до 80-90 ° C. Моля, обърнете внимание, че температурният диапазон на носителя за печат може леко да се различава в зависимост от използването на различни принтери.

Пластмасовата нишка от PETG материал лесно се прилепва към работния плот, така че да може да се отпечатва върху акрилна, стъклена или полиамидна лента.

Предимството на PETG материала е, че не се нуждаете от затворен принтер, а скоростта на печат е сравнима с тази на печат с PLA.

Материалът PETG има отлична носеща структура, благодарение на здравината, която помага да се гарантира, че слоевете са перфектно залепени по време на печат и следователно продуктите са структурно здрави и устойчиви на механични влияния.

 

AZUREFILM LIGHT GREEN PETG - Excellent mechanical resistance at LOW COST!

Още клипове ТУК

Тегло 1.2 кг
Цвят на филамента
Марки (производители) на филаменти

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

PETG Филамент – Nude – AzureFilm (произведено в ЕС)

42.00 лв. (525 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
PETG филамент - телесен AzureFilm
tbi bank loading
моля изчакайте
PETG филамент - телесен AzureFilm

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0