Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

PLA Plus Strongman – Син – AzureFilm (произведено в ЕС)

PLA Plus Strongman- син, е твърд като ABS филамент, но запазва функционалността на обикновения PLA материал. Filament Strongman е разработен да задоволи нуждите на потребителите за лесен за отпечатване материал, точно като обикновен PLA, с много по-подобрен формула за издръжливост и устойчивост.

Обединихме сили с един от най-добрите университети за характеризиране на полимери и създадохме материал, който е единствен по рода си на пазара. Много от нашите клиенти не харесват ABS филамент, тъй като с него се печата трудно заради свойствата си. В сравнение с конвенционалните PLA нишки, PLA Strongman е много по-здрав и устойчив на удар.

Използва се за печатане на дронове, лагери и всякакви продукти, които изискват по-голяма здравина. Във видеото по-долу можете да видите как пускаме тежък предмет върху обикновен PLA филамент и PLA Strongman. Резултатът? PLA Strongman остана непроменен, докато обикновения PLA филамент се счупи.

Що се отнася до температурната устойчивост на този материал, то тя е равна на тази на обикновената PLA нишка. За добри резултати трябва да печатате на температури от 190-210 °C и масата трябва да се нагрее до 50-60 ° C.

Моля, обърнете внимание, че диапазонът в температурата на печат може леко да се различава в зависимост от използваният принтер.

PLA Plus Strongman- син филаментът има нетно тегло от 1 kg (2,2 lbs) в ролки с външен диаметър 210 mm, вътрешен отвор от 60 mm и ширина 62 mm.

Филаментът е вакуумно запечатан в торбичка, която абсорбира влагата и позволява филаментът да остане свеж и готов за ползване. Диаметърът на нишката е 1,75 mm и се произвежда в повече от 5 различни нюанса.

 

 

 

 

Още клипове ТУК

Тегло 1.3 кг
Цвят на филамента
Марки (производители) на филаменти

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

PLA Plus Strongman – Син – AzureFilm (произведено в ЕС)

48.00 лв. (600 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
PLA Plus Strongman- син
PLA Plus Strongman- син

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *