PolyLite ASA – Галактическо черно – PolyMaker

Polymaker PolyLite™ Galaxy ASA е UV устойчива нишка с ефект на галактика на нощното небе.

Висококачествена Polymaker ASA.

Привличащ погледа галактически ефект, постигнат със светлоотразителни блестящи частици.
Изключителна устойчивост на UV лъчи и атмосферни влияния.
Голяма механична здравина и издръжливост.
Висока устойчивост на топлина до 102 ℃ HDT.
Атрактивно матово/сатенено покритие на повърхността.
Картонена макара и опаковка (изработена от 100% рециклиран картон)
Постоянен цвят и толеранс (диаметър 1,75 мм +/- 0,03 мм)

PolyLite™ е семейство нишки за 3D принтиране, произведени от най-добрите суровини, за да осигурят изключително качество и надеждност. PolyLite™ покрива най-популярните материали за 3D принтиране, за да отговори на ежедневните ви нужди в областта на дизайна и прототипирането. PolyLite™ Galaxy ASA е висококачествен ASA с намек за отразяващ блясък във вътрешността, за да се създаде серия от искрящи галактически цветове. PolyLite™ Galaxy ASA е алтернатива на ABS с подобрена устойчивост на атмосферни влияния. Устойчивостта му на UV лъчи и отличните механични свойства го правят идеален избор за приложения в реалния живот.

Material Introductions - PolyLite™ ASA

Характеристики

 • Звезден ефект на галактика – PolyLite™ Galaxy ASA е висококачествен и UV устойчив ASA с намек за отразяващ блясък във вътрешността, който създава серия от искрящи цветове с привличащ вниманието ефект на галактика. Този звезден ефект прави PolyLite™ Galaxy ASA чудесен вариант за приложения, изискващи открояващ се, но функционален материал.
 • Устойчив на UV лъчи – С отличната си устойчивост на атмосферни влияния (UV лъчи, вода и топлина) PolyLite™ Galaxy ASA е идеалният избор за отпечатване на части, които трябва да оцелеят в суровите външни условия. Повечето пластмаси са склонни да стават крехки, а цветът им пожълтява, когато са изложени на ултравиолетова радиация или слънчева светлина, но с PolyLite™ Galaxy ASA външният вид и механичните свойства на вашите 3D отпечатъци не се влияят негативно от UV светлината.
 • Водоустойчив – PolyLite™ Galaxy ASA е устойчив на напукване от въздействието на околната среда (ESC). Това позволява на отпечатаните части да се изправят на открито, при висока влажност и дъжд за дълги периоди от време.
 • Алтернатива на ABS – PolyLite™ Galaxy ASA се представя по-добре както по отношение на термичните, така и на механичните свойства в сравнение с общите ABS нишки. Освен това се отличава с температура на омекване по Vicat от 105°C, която леко надвишава тази на ABS.
 • Отлично качество на печат – PolyLite™ Galaxy ASA отпечатва детайли с красиво матово покритие на повърхността, подходящо за отпечатване на производствени детайли. Изработен само от материали с най-високо качество, PolyLite™ Galaxy ASA осигурява отлично качество на печат и надеждност.
 • Безкомпромисно качество – С водещия в индустрията процес на контрол на качеството на Polymaker и строгите вътрешни тестове можете да сте сигурни, че PolyLite™ Galaxy ASA ще произведе красиви, надеждни и точни отпечатани части.

Приложения

PolyLite ASA Filament

PolyLite™ ASA бързо се превърна в популярен и рентабилен инженерен материал за приложения, изискващи висока топлоустойчивост, устойчивост на атмосферни влияния или добър баланс между здравина, издръжливост и твърдост. Устойчивостта на атмосферни влияния може да се раздели на 3 фактора: Устойчивост на UV лъчи, водоустойчивост и термична стабилност, от които ASA превъзхожда много други пластмаси. В сравнение с други материали PolyLite™ ASA е устойчив на напукване под въздействие на околната среда, което позволява отпечатаните части да се изправят на открито, при висока влажност и дъжд за дълги периоди от време.

PolyLite™ ASA понякога се използва за декоративни модели, но често се избира за технически проекти, като например:

 • Функционални прототипи.
 • Пластмасови части за 3D принтери и подобрения.
 • Резервни и заместващи пластмасови части.
 • Поръчкови и нестандартни автомобилни части.
 • Производство на продукти за крайна употреба.
 • Саксии за растения, домакински артикули и външно обзавеждане.
 • Изписване на лога и текстове на знаци.
 • Скоби и помощни средства за производство.
 • Калъфи и корпуси за външна употреба.
 • Сглобки, които изискват лепене или боядисване.
 • Анемометри и изследователско оборудване.

Подобно на ABS и други високотемпературни пластмаси, ASA може да се отпечатва без корпус, но моделите ще се отпечатват с по-голямо напрежение и по-голям шанс за изкривяване с увеличаване на размера на детайла. За повечето приложения е препоръчително да се печата с корпус, а за големи или плътни проекти за печат ще е необходим принтер с контролирана нагревателна камера.

Научноизследователската и развойна дейност за PolyLite ASA започва, когато Polymaker разработва и произвежда материала за 3D печат за най-големия в света проект за 3D печат на пешеходен мост. Shanghai Construction Group. покани Polymaker да се присъедини към този проект от самото начало, за да помогне за разработването на персонализиран материал за 3D печат ASA за моста. По време на целия процес, чрез множество тестове и експерименти, Polymaker овладява свойствата, формулите на смесване и производствените техники на ASA. В резултат на това PolyLite™ ASA придобива няколко предимства пред другите ASA нишки. Инженерите на Polymaker са разработили ASA нишка с изключителна адхезия между слоевете. PolyLite™ ASA показва по-добри характеристики на свързване на слоевете в сравнение с подобни продукти.

Polymaker PolyLite ASA Filament

 

Тегло 1 кг
Марки (производители) на филаменти

Цвят на филамента

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

PolyLite ASA – Галактическо черно – PolyMaker

62.00 лв. (775 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
PolyLite ASA - Галактическо черно - PolyMaker
PolyLite ASA - Галактическо черно - PolyMaker

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0