Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

PolyMide™ PA612-CF е подсилена с въглеродни влакна полиамидна нишка на базата на съполимер на PA6 и PA12. Благодарение на химическата си структура този продукт има по-ниска чувствителност към влага в сравнение с материалите на основата на PA6/66 и PA6 и по-добри механични свойства от материалите на основата на PA12. Освен това армировката от въглеродни влакна и технологията Warp-free повишават стабилността на размерите на отпечатъците, произведени с този материал.

 

Каква е разликата междуPolyMide™ PA612-CF и PolyMide PA6-CF?

PolyMide™ PA612-CF показва по-голяма твърдост и здравина при мокри условия в сравнение с PolyMide PA6-CF, благодарение на по-дългата си химическа верига. Въпреки че и двата материала абсорбират влага, PA612-CF демонстрира минимално намаление на механичните свойства, което води до по-добри общи характеристики във влажна среда в сравнение с PA6-CF.

Безопасно ли е, докато поставяте картонената макара за сушене наPolyMide™ PA612-CF във фурната?

Да, осигурихме стабилност на размерите на картона, като го подложихме на температура от 100 ℃ във фурната. Този щателен процес на сушене гарантира, че картонът няма да се изкриви и деформира.

Каква е разликата между PolyMide™ PA612-CF и PolyMide™ PA6-CF?

PolyMide™ PA612-CF притежава по-голяма твърдост и здравина при мокри условия в сравнение с PolyMide™ PA6-CF, което се дължи на по-дългата му химическа верига. Въпреки че и двата материала абсорбират влага, PA612-CF демонстрира минимално намаление на механичните свойства, което води до по-добри общи характеристики във влажна среда в сравнение с PA6-CF.

Тегло 0.500 кг
Марки (производители) на филаменти

Цвят на филамента

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

PolyMide PA612 + CF – Черен – PolyMaker

105.00 лв. (1312 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *