PolyTerra PLA – бял памук POLYMAKER

PolyTerra™ PLA е биопластична нишка за 3D принтиране, разработена от нулата, за да създаде следващото поколение екологични нишки.

Polymaker е комбинирал органични минерали с PLA, което значително намалява съдържанието на пластмаса, създавайки по-екологичен материал за 3D принтиране.

PolyTerra™ се отпечатва точно като PLA. Няма да се налага да променяте никакви настройки за печат, а възможностите за преливане и свързване могат дори да надминат PLA.

Отличаващ се с широк температурен диапазон на печат от 190-230°C, PolyTerra™ . Mоже да се включи и да работи на всеки 3D принтер, базиран на екструзия. Повърхностният завършек на 3D отпечатаните детайли е уникално матов, което скрива линиите на слоевете, дори при печат с голяма височина на слоя.

Ако търсите икономичен или екологичен PLA филамент, или и двете, PolyTerra™️ PLA филамент определено е вашият първи избор. В допълнение към това, като поддържащ материал, PolyTerra™️ PLA може лесно да се отстрани.

PolyTerra™️ PLA може да се отпечатва в широк диапазон от скорости. Препоръчваме ви да печатате PolyTerra™️ PLA със скорост между 30 mm/s и 70 mm/s. Въпреки това откриваме, че скоростта на печат на PolyTerra™️ PLA може да бъде над 70 mm/s, дори 140 mm/s на някои принтери.

PolyTerra PLA – бял памук POLYMAKER

PolyTerra PLA PolyTerra PLA - Бял памук POLYMAKER PolyTerra PLA - Бял памук POLYMAKER PolyTerra PLA - Бял памук POLYMAKER

 

 

 

 

 

Тегло 1.2 кг
Цвят на филамента
Марки (производители) на филаменти

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

PolyTerra PLA – Бял памук POLYMAKER

Original price was: 43.00 лв..Current price is: 41.00 лв.. (512 точки)

Изчерпан

PolyTerra PLA - бял памук POLYMAKER
tbi bank loading
моля изчакайте
PolyTerra PLA - бял памук POLYMAKER

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0