POM V слот колело без лагери

Материал: POM
Черен цвят
Външен диаметър: 23,89 мм
Вътрешен диаметър: 16 мм
Дебелина: 10,23 мм

Списък на пакета:
1 x POM V слот колело без лагери

Забележителните качества на POM допринасят за функционалността на колелото:

Ниско триене:

POM има нисък коефициент на триене, което позволява на колелото да се търкаля плавно с минимално съпротивление. Това свойство е особено полезно за приложения, при които се желае лесно движение.

Устойчивост на износване:

POM е известен с отличната си устойчивост на износване, което гарантира, че колелото може да издържи на повтаряща се употреба без значително влошаване. Тази дълготрайност е от съществено значение за поддържане на постоянна производителност във времето.

Висока твърдост:

POM се характеризира с висока твърдост, което осигурява стабилност и товароносимост на колелото. Това му позволява да издържа на различни тежести, без да се деформира прекомерно.

Стабилност на размерите:

POM материалите се характеризират с добра стабилност на размерите, което означава, че формата и размерът на колелото остават относително постоянни при променящи се условия, като температурни колебания или излагане на влага.

Химическа устойчивост:

POM колелата често са устойчиви на широк спектър от химикали, което ги прави подходящи за среди, където е възможно излагане на различни вещества.

Устойчивост на удар:

POM е способен да поглъща удари и сътресения, без да се счупи, което прави колелото издръжливо и способно да издържи на случайни груби манипулации.

Намаляване на шума:

Ниското триене и гладкото търкаляне на колелата от POM често допринасят за по-тиха работа в сравнение с колелата, изработени от други материали.

Важно е да се отбележи, че макар колелата от ПОМ да са проектирани да работят без лагери, те могат да се комбинират с лагери или други системи от оси, за да се подобрят още повече възможностите им за търкаляне и да се намали триенето. Липсата на лагери в конструкцията на колело от POM може да доведе до малко по-високо съпротивление при търкаляне, но то все пак може да работи добре в приложения, където тези фактори не са от решаващо значение.

Като цяло колелото от ПОМ без лагери може да бъде надежден избор за приложения, изискващи баланс между лекота на движение, издръжливост и устойчивост на износване и химикали.

Тегло 0.05 кг

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

POM V слот колело без лагери

3.00 лв. (37 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
POM V слот колело без лагери
tbi bank loading
моля изчакайте
POM V слот колело без лагери

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0