Количка

Уважаеми клиенти,

Искаме да ви уведомим, че поради голямото количество поръчки във връзка с Черния петък, обработката и изпращането на вашите поръчки може да отнеме малко повече време от обичайното.

Извиняваме се за неудобството и благодарим за търпението, и разбирането.

3DPrintX

3d printers and equipment

Сензор за прекъсната нишка 1.75mm

Сензор за прекъсната нишка 1,75 мм  е авангарден продукт, създаден да подобри 3D принтирането както за професионалисти, така и за любители. Този иновативен модул е проектиран така, че да открива свършване на филамент, което позволява безпроблемен процес на печат без необходимост от постоянно наблюдение.

Инсталира се лесно и работи безпроблемно с фърмуера на принтера, като гарантира, че принтерът автоматично ще спре печатането, когато се открие изтичане на нишка.

Благодарение на своите високопрецизни сензори и усъвършенстван фърмуер, този модул за откриване на прекъсване на нишка осигурява точно откриване на прекъсвания на нишка или изтичане, което позволява последователен и непрекъснат процес на печат.

Това позволява на потребителите да се съсредоточат върху други задачи, без да се притесняват да проверяват състоянието на принтера постоянно.

 

Тегло 0.1 кг

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

Сензор за прекъсната нишка 1.75mm

6.00 лв. (75 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
Сензор за прекъсната нишка 1.75mm
Сензор за прекъсната нишка 1.75mm

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *