Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

Silk Филамент – Бял – AzureFilm (произведен в ЕС)

Благодарение на атрактивния начин по който изглежда този продукт, Silk филамент е най-продаваният материал за 3D принтиране в момента сред 3D филаментите. Когато принтирате с него, ефектът е блестящо и копринено покритие на принта, което е не само естетически красиво, но и успешно прикрива преходите между слоевете.

 

За добри резултати е необходимо да принтирате при температура 220-240 ° C и работният плот трябва да се нагрее до 80 ° C. Моля, обърнете внимание, че температурният диапазон на принтера, който използвате може леко да се различава.

 

Silk филамент – бял на AzureFilm е специално проектиран, за да улесни използването му дори и от начинаещи в 3D принтирането. Той е достъпен, лесен за използване и добър материал, тъй като има отлични свойства и не се свива при принтиране.

Освен това той пасва добре на работната маса. Този филамент е материал, който се отличава с невероятно гланцово покритие и затова се използва и за отпечатване на всякакви декоративни елементи.

 

Silk филаментът е съвместим с почти всички 3D принтери, включително Creality, RepRap и MakerBot, Ultimaker, Bits from Bytes, Airwolf3D, Makergear, Printrbot, Bukobot, Type A Machines и много други.

 

AzureFilm Silk филамент е с нетно тегло 1 kg (2,2 lbs), в ролки с външен диаметър 210 mm, с вътрешен отвор 60 mm и ширина 62 mm. Филаментът е вакуумно запечатан и съдържа торбичка, която абсорбира влагата и позволява той да остане свеж. Дебелината му е 1,75 мм.

New Silk 3D Filament Collection - 8 NEW COLORS

Клип Тук

 

Техническа характеристика

Filament Diameter 1.75 mm
Filament color Silk White
Filament weight 1000g
Brand AzureFilm
Тегло 1.3 кг
Цвят на филамента

Марки (производители) на филаменти

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

Silk Филамент – Бяло – AzureFilm (произведен в ЕС)

52.00 лв. (650 точки)

Изчерпан

Silk филамент - бял
Silk филамент - бял

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *