X1E Bambu Lab (AMS combo)

Усъвършенствани и повече опции за свързване

Стабилна Ethernet връзка, Wi-Fi връзка с удостоверяване на WPA2-Enterprise
X1E предлага възможност за свързване с вашите устройства чрез новодобавения Ethernet порт, което осигурява стабилна мрежова комуникация в сложни среди. Ethernet свързаността може да се използва и в среди със сгъстен безжичен сигнал. Освен това X1E осигурява WPA2-Enterprise Wi-Fi Authentication (EAP-PEAP/EAP-TLS/TAP-TTLS) и индивидуални превключватели за физическо изключване както за Wi-Fi, така и за Ethernet, като отговаря на строгите изисквания за мрежова сигурност.

X1E Bambu Lab

Работа извън облака

Напълно функционален с режим само за LAN
X1E може да работи самостоятелно, без връзка с облачната услуга Bambu, като е напълно функционален в рамките на вашата локална мрежа. Клиентите могат да управляват дистанционно X1E чрез LAN комуникация, без да е необходима интернет връзка. За допълнителни подробности за персонализиране, моля, свържете се с вашия регионален дистрибутор.

X1E Bambu Lab

Филтриране на въздуха при тежки условия

Ефективно филтриране на прахови частици и летливи органични вещества , генерирани при 3D принтиране
Комбинирахме предфилтър G3, HEPA филтър H12 и висококачествен филтър с активен въглен от кокосови черупки, за да осигурим оптимално филтриране на въздуха. Подобрената филтрация може ефективно да намали прекомерните миризми и частици при печат в по-слабо проветриви среди.

X1E Bambu Lab

Активно отопление и контролирана температура на камерата

Намаляване на изкривяването, подобряване на свързването на слоевете
X1E може активно да загрява и да регулира температурата в камерата. Прецизно контролираната температура в камерата (до 60°C или 140°F) подобрява качеството на печат, особено при нишки, склонни към деформации, като ABS и PC.

X1E Bambu Lab

320 °C (608 °F) Температура на дюзата

Повече топлина за материали с по-висока температура
По-високата температура на дюзата дава възможност за отпечатване на материали с по-висока производителност, като PPA-CF/GF PPS и PPS-CF. Тези нови материали имат по-добра стабилност на размерите, устойчивост на топлина и механични характеристики.

X1E Bambu Lab

Здрава високоскоростна система CoreXY

Супербърза и твърда структура за непрекъснат високоскоростен печат
Превъзходните пръти от въглеродни влакна в структурата за движение CoreXY позволяват на X1E да постигне ускорение на инструменталната глава от 20 000 mm/s², като намалява теглото на движещите се части. Това по-бързо ускорение позволява на X1E да поддържа максималната си скорост на движение от 500 мм/сек за по-дълги периоди от време, което значително намалява общото време за печат.

 

Компенсация на вибрациите и екструдирането

Стабилни и качествени отпечатъци дори при по-високи скорости
X1E може активно да компенсира вибрациите по оста XY и проблемите с екструдирането, за да осигури изключително гладко качество на печата. Всички измервания са напълно автоматични, което елиминира необходимостта от ръчни настройки.

X1E Bambu Lab

X1E Bambu Lab

Откриване на неизправности на AI

Намаляване на разхищението на нишки и престоя на машината.
Алгоритъмът за изкуствен интелект на X1E може да открива несъвършенства на първия слой и повреди на спагети с помощта на Lidar и компютърно зрение. След това той автоматично спира печата, за да предотврати катастрофални повреди.

Интелигентно управление на нишките

Поддържа автоматично презареждане на филамента и дава възможност за многоматериален печат с помощен материал за подобряване на качеството на повърхността.
X1E може да свърже паралелно 4 системи Bambu AMS за печат с до 16 шпули с филаменти, което е подходящо за печат на специализирани помощни материали за безпроблемна повърхност и многоцветен печат. Системата AMS също така поддържа автоматично презареждане на нишки, за да се изразходват всички нишки на една шпула, преди да се премине към следващата.

 

X1E Bambu Lab

x1e-specen.pdf

Тегло 16 кг
Марка

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

X1E Bambu Lab

Original price was: 5690.00 лв..Current price is: 5350.00 лв.. (66875 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
X1E Bambu Lab
tbi bank loading
моля изчакайте
X1E Bambu Lab

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0