Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

Захранване 360W-24V15A

 

  1. Изходно напрежение: 24V Това захранване осигурява постоянно изходно напрежение от 24 волта. Това е нивото на напрежение, което ще подава на свързаните устройства.
  2. Изходен ток: 15A Захранването може да предоставя максимален ток от 15 ампера. Токът е скоростта, с която електрически заряд протича през електрическа верига. Устройствата, свързани към това захранване, трябва да изтеглят ток, който е в рамките на тези 15 ампера.
  3. Капацитет на мощността: 360W Капацитетът на мощността на захранването е 360 вата. Този капацитет се изчислява като умножите изходното напрежение (24V) по изходния ток (15A): 24V * 15A = 360W. Това показва максималното количество мощност, което захранването може да достави на свързаните устройства.

Важни съображения при използването на захранване като това включват:

  • Съвместимост с напрежение: Уверете се, че устройствата, които свързвате към това захранване, могат да работят при 24 волта. Свързването на устройства с по-ниски или по-високи изисквания за напрежение може да доведе до повреда.
  • Токово натоварване: Общият изтеглен ток от свързаните устройства не бива да надвишава 15 ампера. Важно е да проверите спецификациите на всяко устройство, за да се уверите, че общо те попадат в този лимит.
  • Охлаждане и Ефективност: По-мощните захранвания могат да генерират значително количество топлина. Може да бъде необходимо подходящо охлаждане, за да се гарантира дълготрайността и стабилната работа на захранването. Освен това, захранванията с по-висока ефективност преобразуват по-голяма част от входната мощност в полезна изходна мощност, което води до по-малка генерация на топлина и, вероятно, по-дълъг живот.
  • Защити от претоварване: Много качествени захранвания включват вградени механизми за защита, които предотвратяват претоварване, прегряване и късо съединение. Добра идея е да проверите дали този модел захранване предлага тези безопасни функции.
  • Тип на конекторите: Типът на конекторите, предоставени от захранването, също може да повлияе на съвместимостта му с устройствата ви. Уверете се, че конекторите съответстват на изискванията за вход на вашите устройства.
  • Регулиране и Рипъл: Добре проектираното захранване ще поддържа стабилно изходно напрежение при променящи се условия на товар и ще намали напрежението на рипъл (флуктуации). Това може да бъде важно за чувствителни електронни устройства.

Отлична защита

Вградени защити за предпазване от свръхнапрежение, свръхток, прегряване, късо съединение, които осигуряват максимална защита за вас и вашите устройства.

Интелигентен контрол на температурата

Той е снабден с вграден охлаждащ вентилатор и температурен детектор. Вентилаторът за охлаждане ще се задейства автоматично, когато вътрешната температура достигне 45 °C (113 °F), което прави разсейването на топлината по-ефективно и безшумно.

Тегло 0.200 кг

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

Захранване FS360W-24V15A

45.00 лв. (562 точки)

Изчерпан

Захранване FS360W-24V15A
Захранване FS360W-24V15A

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *