Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

8K Стандартна смола 1KG- space grey Elegoo

Ярки и зашеметяващи цветове

С висококачествените пигменти и фотоинициатори във фотополимерната смола 8K, моделите, отпечатани със стандартната фотополимерна смола ELEGOO 8K, имат много чист и зашеметяващ цветен ефект, точно като произведение на изкуството.

Висока прецизност и по-малко малко свиване

Провеждат се обширни тестове за проверка на ниското свиване на обема и високата точност на печат на стандартните фотополимерни смоли 8K, преди да бъдат пуснати в продажба. Отличната толерантност на размерите и ниското свиване на обема осигуряват висока прецизност на отпечатаните модели с невероятно гладка повърхност, ясни детайли и точни размери.

Нисък вискозитет и добра течливост

С добра течливост смолата може бързо да проникне в модела и след това да се втвърди до формата, което подобрява успеваемостта на отпечатването на модела и намалява залепването на смолата към FEP фолиото. Докато ниският вискозитет гарантира отлична производителност на смолата при 3D печат, лесно отстраняване на модела и удължава живота на освобождаващото фолио.

Некрехкост и по-малко миризма

Екипът за научноизследователска и развойна дейност наELEGOO приема усъвършенствана формула за свеждане до минимум на миризмата с некрехкост, лесно почистване и добър почистващ ефект. Можете лесно да създавате висококачествени и сложни 3D модели.

Широки приложения

Специално проектирани за 3D принтери Saturn 2 8K LCD, комбинирайте стандартната фотополимерна смола ELEGOO 8K със Saturn 2, ще видите по-гладка повърхност и по-ясни детайли от всякога. Широко подходящ за повечето DLP/LCD 3D принтери, използващи светлинен източник с дължина на вълната 405 nm.

Тегло 1 кг
Цвят на смолата

space grey

Марка

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

8K Стандартна смола 1KG- space grey Elegoo

82.00 лв. (1025 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *