Water-Wash Resin+ – 1 L. – Черно – ANYCUBIC

Акцентриране:

  • Не е необходим алкохол, удобен за потребителя: Лесно се почиства, изплаква 3D отпечатъците с вода вместо с алкохол, така че да спестите време и бюджети; Предлагат се машини ANYCUBIC Wash and Cure, за да се гарантира по-добър ефект.
  • Нисък вискозитет, бързо отпечатване: Ниският вискозитет на смолата означава, че тя има голяма течливост и изисква по-кратко време за експониране по време на процеса на печат, което спомага за подобряване на скоростта на печат.
  • Одобрение за изпитване, без пукнатини: Подобрена формула, която предотвратява напукването на моделите. Експериментални резултати в лабораторията на Anycubic, които доказват, че характеристиките на 3d моделите, отпечатани с Anycubic Water-Wash Resin+, са стабилни и могат да бъдат поставени за дълго време, без да се напукат.
  • Широка съвместимост: Съвместимост с широка лента 365-405 nm, подходяща за обработка на анимация, културни и творчески ръчно изработени модели, детайлни модели и прототипи и др.

Изпитайте нов начин на миене:

Anycubic Water-Wash Resin+ ви помага да спестите времето си за почистване, както и да спестите бюджета си за изопропилов алкохол! Нуждаете се само от вода, за да почиствате вашите 3D отпечатъци след принтиране. (Това, че може да се мие, не означава, че е безопасно, моля, носете ръкавици преди употреба, за да избегнете пряк контакт с кожата.)

Многобройни възможности за избор, без ограничения:

Накиснете модела в чиста вода, изплакнете или измийте с ултразвук, след това изсушете и втвърдете; И Anycubic Wash & Cure машина, която се предлага, за да получите перфектни резултати. (Не се препоръчва остатъчната течност да се излива директно в канализацията, а да се третира чрез пълно втвърдяване или нагряване, за да се изпари водата.)

Висококачествени отпечатъци без пукнатини:

Тестът показва, че втвърдените модели, отпечатани с Anycubic Water-Wash Resin+, могат да се съхраняват в продължение на 3 години в естествена среда без пукнатини. (според ISO21207 72 часа без никаква защита на покритието при експерименталните условия са еквивалентни на 3 години в естествена среда). Условия на изпитване: неутрална сол (концентрация 5%); температура (35°C); влажност (95%).

Висока прецизност, ниско свиване:

Точността на отпечатване е подобрена благодарение на ниската степен на свиване, която позволява всеки модел да бъде отпечатан с прецизни детайли. За да осигурите стабилна работа на смолата, моля, изваждайте модела навреме след почистване, за да избегнете деформация, причинена от дългото накисване на модела във вода.

Лека миризма, несилна миризма, безопасна употреба:

Въпреки че смолата няма силна миризма, препоръчваме да се поддържа вентилация в помещението по време на печат.

Широка съвместимост и приложения:

Съвместима с широката лента 365-405 nm, Anycubic Water-Wash Resin+ е подходяща за повечето 3D принтери със смола на пазара. Можете да постигнете по-добър ефект с 3D принтерите Anycubic SLA, базирани на LCD.

Recommended Printing Parameters

Fast printing

Тегло 1.1 кг
Цвят на филамента

Марка

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

Water-Wash Resin+ – 1 L. – Черно – ANYCUBIC

82.00 лв. (1025 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
Water-Wash Resin+ - 1 L. - Черна ANYCUBIC
tbi bank loading
моля изчакайте
Water-Wash Resin+ - 1 L. - Черна ANYCUBIC

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0