ABS like – бежов Elegoo

Основни характеристики:

Ниска свиваемост и висока прецизност

Фотполимерната смола на ELEGOO е специално разработена за намаляване на свиването на обема по време на процеса на фотополимеризация, което осигурява висока прецизност на модела за печат с гладка повърхност.

Бързо втвърдяване и голяма устойчивост

Сирената за бърз печат 405 nm Rapid Resin на ELEGOO е създадена, за да намали значително времето за печат с отличната си течливост. Същевременно нейната голяма стабилност и подходяща твърдост гарантират безпроблемно преживяване и успешен печат.

Ярки и зашеметяващи цветове

С висококачествените пигменти и фотоинициатори във вътрешността на ELEGOO UV-Curing resin, моделите, отпечатани със смолата, имат много чист и зашеметяващ цветен ефект, точно като произведения на изкуството.

Широки приложения

Поради изключителните характеристики стандартната смола ELEGOO е подходяща за повечето DLP/LCD 3D принтери. Работи най-добре с LCD 3D принтерите.

Безопасна и сигурна опаковка

Непропускливата бутилка, напълно опакована с пластмасова торбичка с балончета, и изящно проектираната опаковъчна кутия гарантират, че смолата ще остане на мястото си

Лека миризма и безпроблемна работа

Висококачествената смола с възможно най-ниска миризма и вреда за здравето винаги е наш основен стремеж. Имайки предвид този приоритет, ние отдаваме голямо значение на проучването на съставките, за да създадем усъвършенствана формула.

След дългосрочно проучване на нуждите на потребителите, хиляди опити за многократна употреба, внимателен подбор и оптимизиране на съставките и многократни корекции на формулата на смолата, крайният продукт е смола с по-ниска миризма и вредно въздействие върху здравето както за начинаещи любители, така и за експерти.

ABS like - бежов Elegoo

Бързо и лесно втвърдяване

Подобната на ELEGOO ABS фотополимерна смола е ужасно чувствителна към 385nm-410nm UV светлина и бързо се втвърдява, когато е изложена на светлинен източник, излъчващ UV лъч, като по този начин спестява време за втвърдяване и подобрява ефективността на печата, като същевременно гарантира здравината и точността на модела.

ABS like - бежов Elegoo

По-слаба чупливост и по-висока издръжливост

Смола ELEGOO, подобна на ABS, притежава сходни механични свойства на ABS пластмасата, като висока устойчивост на удар, добра здравина и по-висока издръжливост с по-малко счупвания или деформации, което прави възможно създаването на безупречни 3D отпечатани произведения на изкуството.

ABS like - бежов Elegoo

ABS like - бежов Elegoo

Добра пропускливост и нисък вискозитет

С добрата си флуидност смолата може бързо да се втвърди до формата си и да се върне обратно, когато платформата се издигне, като се избягва резултатът “празно втвърдяване” или “дупки по повърхността на модела” и се осигурява висок процент на успеваемост на отпечатването на модела, нисък вискозитет на отстраняване на отпечатъците и по-лесно почистване на резервоара за смола и моделите.

ABS like - бежов Elegoo

Висока прецизност и ниско свиване

Смолата ELEGOO, подобна на ABS, се характеризира с ниско обемно свиване и линейно свиване. Ниското свиване и високата стабилност осигуряват 3D отпечатъци с невероятно гладка повърхност, фина текстура и точни размери. Всеки детайл е деликатен и ясен.

ABS like - бежов Elegoo

Висока съвместимост и широки приложения

Фотополимерната смола на ELEGOO е съвместима с повечето LCD 3D принтери в ултравиолетовия диапазон с дължина на вълната 385-410 nm, по-добър ефект с LCD 3D принтерите на ELEGOO.

Подходяща за различни модели и части с изисквания за здравина, като например промишлени резервни части, строителни модели, направи си сам, дизайнерски модели, миниатюри за настолни игри, ежедневни инструменти, и по-добре за общо моделиране и промишлени приложения.

ABS like - бежов Elegoo

ABS like - бежов Elegoo

Тегло 1 кг
Цвят на смолата

Бежов

Марка

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

ABS like – бежов Elegoo

Original price was: 82.00 лв..Current price is: 58.00 лв.. (725 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
ABS like - бежов Elegoo
tbi bank loading
моля изчакайте
ABS like - бежов Elegoo

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0