CHT Clone Nozzle MK8 0.6mm

*Продуктът не е оригинален

Описание на продукта

1PC CHT закалена стомана висок поток дюза  0.4 ; 0.6  за Bambu Lap X1/P1P 3D принтери HighTemperature издръжлив горещ край дюза

Характеристики:

Дизайн с висок поток: За Bambu Lap X1C/P1P дюзата с висок дебит на горещия край използва структура, проектирана специално за приложения с висок дебит, която може да осигури голямо количество течност или поток.
Многофункционални характеристики: Тази дюза има отлични многофункционални характеристики. Тя не само може да се справи с изискванията за висок дебит, но също така може ефективно да разпръсква боя върху различни работни среди и материали. Независимо дали става въпрос за индустриални, металургични или други свързани области, тя може да се представи отлично.
Висока издръжливост: Дюзата с голям дебит за горещ край на Bambu Lap X1C/P1P е изработена от висококачествени материали, които имат отлична издръжливост. Тя може да издържи на работни условия на висока температура и налягане и да поддържа стабилни и надеждни характеристики. Това гарантира продължителна работа и дълготраен експлоатационен живот.
Безопасна и надеждна: Дюзата е преминала през прецизна обработка и строг контрол на качеството, за да се гарантира нейната безопасност и надеждност. Тя може да работи стабилно без риск от изтичане или неизправност.
Лесен за инсталиране и регулиране: За Bambu Lap X1C/P1P дюзата за горещ край с голям дебит е с прост и лесен за използване процес на инсталиране и регулиране. Тя може бързо да се инсталира в съществуващите системи и може да се регулира прецизно, за да отговаря на различни нужди. Това прави работата удобна и спестява време и усилия.

Спецификации:

*Продуктът не е оригинален

  • Име :закалена стомана дюза
  • Диаметър на нишката: 1,75 мм 3,0 мм нишка
  • Винт : резба
  • Температура за 550 ℃:
  • Съвместим с: За серията Bambu Lap X1/ P1P
  • Пакетът включва: 1 бр. накрайник
  • Тип накрайник: по избор
Тегло 0.005 кг

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

CHT Volcano Bambu Lab – 0.6mm

4.00 лв. (50 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
CHT Volcano Bambu Lab - 0.6mm
tbi bank loading
моля изчакайте
CHT Volcano Bambu Lab - 0.6mm

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0