Количка

🌟 Обявяваме специална Чернопетъчна оферта! Грабнете най-голямото намаление на Bambu Lab за годината – до -30% на всички техни модели 3D принтери !

Вземете -10% отстъпка на всички филаменти с код FILAMENTS10 и още по-голяма -15% с код FIBERLOGY15 за избрани материали на FIBERLOGY. Горещите намаления са активни от 24.11.23 до 26.11.23. Насладете се на шопинг с нас! 🛒✨

3DPrintX

3d printers and equipment

Copymaster3D Water Washable UV Смола – Черен

Водоизмиваемата UV смола от Copymaster3D ви позволява да отпечатвате висококачествени модели с малко бъркотия и лесно почистване. Тази смола е съвместима с всички популярни марки 3D принтери, използващи светлина с дължина на вълната между 395 nm и 405 nm.

Характеристики

 • Перфектна за възпроизвеждане на фини детайли и повърхностни покрития
 • Ниска миризма в сравнение с други смоли
 • Може да се почиства с чешмяна вода, без необходимост от IPA или химикали
 • Бързо време за втвърдяване 4-8 секунди на слой (монохромни екрани)

Copymaster3D Water washable за UV LCD 3d принтери

Измиваемата с вода UV смола от Copymaster3D ви позволява да отпечатвате висококачествени модели с малко бъркотия и лесно почистване. Тази смола е съвместима с всички популярни марки 3D принтери, използващи светлина с дължина на вълната между 395 nm и 405 nm.

Основни свойства и предимства на използването на Copymaster3D Water Washable UV resin

 • Перфектна за възпроизвеждане на фини детайли и повърхностни покрития
 • Ниска миризма в сравнение с други смоли
 • Може да се почиства с чешмяна вода, без необходимост от IPA или химикали
 • Бързо време за втвърдяване 4-8 секунди на слой (монохромни екрани)

Лесно се почиства с вода

За разлика от повечето други смоли за 3D печат, UV смолата на Copymaster3D, която може да се мие с вода, не изисква химикали за отстраняване на невтвърдения материал от готовия 3D печат. Просто я изплакнете в обикновена чешмяна вода и тя ще излезе чиста и готова за втвърдяване. Този метод е по-чист и по-малко вреден за вас и за околната среда. Това трябва да бъде изборът за всекидневно 3D принтиране със смола.

Зашеметяващ цвят и финиш
Всички UV смоли на Copymaster3D имат постоянна пигментация по цялата повърхност, което означава, че получавате зашеметяващо изглеждащи части с копринено матово покритие с монохромен вид, които ще бъдат гладки на допир и приятни за гледане. Не печатате цветно? Прозрачната смола ще има лек оттенък, а искате нещо напълно прозрачно? Изберете нашата кристална UV смола!

Универсални, висококачествени смоли
Гамата от UV смоли на Copymaster3D е подходяща за повечето 3D принтери, които използват за източник на светлина вълната с дължина 395-405 nm. Принтерите от тази гама включват:

Zortrax, Anycubic, Creality 3D, Phrozen, Uniz, Photocentric и много други.

Смолите също така са подходящи за използване върху RGB и монохромни LCD екрани, така че независимо дали имате например оригиналния Photon или най-новия Mono X 6K, те ще работят и върху двата, което означава, че приложенията им са изключително разнообразни.

Втвърдяване

Copymaster3D смолите са висококачествени смоли, произведени от най-добрите материали. Това се вижда и в процеса на втвърдяване. Вашите готови 3D отпечатъци ще се втвърдят перфектно на слънчева светлина или в камера за втвърдяване с UV лъчи. Когато втвърдяването приключи, резултатът е твърд като скала 3D печат с много малко свиване на материала. Настройки за втвърдяване след принтиране по-долу, които трябва да се използват само като ориентир:

 • В камера за втвърдяване с UV светлина са необходими около 2-5 минути.
 • На слънчева светлина – 10-20 минути
 • На дневна светлина в облачен ден може да отнеме до 60 минути
Тегло 1 кг
Марка

Цвят на смолата

Черен

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

Copymaster3D Water Washable UV Смола – Черен

89.00 лв. (1112 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *