Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

D600 CreatBot

CreatBot D600 – индустриален високотемпературен FDM 3D принтер с два екструдера

CreatBot D600 е наистина впечатляваща производствена машина. Нейното супер голямо и напълно затворено пространство за изграждане с размери 600 x 600 x 600 mm е идеално, ако искате да обработвате усъвършенствани филаменти като PEEK, Ultem, Nylon, PC или други термопласти, които се нуждаят от високи температури (например ABS). Реализирайте промишлени FFF/FDM 3D отпечатъци на сложни части. Това е възможно благодарение на неговия двоен екструдер. Просто печатайте 3D с една нишка за обекта и поддържащ материал за надвеси.

Основни характеристики на продукта:

Супер голям строителен обем от 600*600*600 мм

  • Висока прецизност до 0,01 мм
  • Персонализирани единични / двойни / тройни екструдери
  • Напълно затворена строителна камера
  • Температура на дюзата до 400°С
  • Висока прецизност на производството
  • Цялостно стоманено тяло за висока стабилност и устойчивост
  • Индустриална линейна направляваща, която е ключът към високото качество на производството
  • Безопасност при прекъсване на захранването
  • Лесен за навигация сензорен екран

ТЕМПЕРАТУРА ДО 400°С

CreatBot е първият, който публикува на масовия пазар дюза за свръхвисока температура от 400°C и притежава изключителен патент. Този вид дюза позволява 3D принтиране с различни нишки. Фантастичният син метален охлаждащ радиатор може ефективно да охлажда топлинния пробив. Регулирайте височината на дюзата с много висока прецизност. Освен това CreatBot D600 може да се използва с персонализирана за единична/двойна/тройна глава. 3D печат с високотехнологични материали за адитивно производство като PEEK, Ultem, Carbon, Nylon, PC и термопласти.

Изцяло метален хотенд, по-издръжлив

400°C поддържа повече доставки

Регулиране на височината на дюзата

Директно задвижване на главата

ВИСОКА ПРЕЦИЗНОСТ

Извършваме изключителни изследвания и разработки, за да намерим най-доброто решение за вас. Системата за захранване на екструдера поддържа високоскоростен 3D печат. Освен това точността на адитивното производство може да достигне висока разделителна способност до 0,05 мм. Екструдирайте филамент без запушване за добро качество на 3D принтирането.

Прецизност до: 0,01 mm. Скорост до: 200mm/s

СТАБИЛНОСТ

Цялото стоманено тяло не само осигурява стабилност при 3D принтиране. То значително удължава и периода на използване. Реализирайте много стабилни и прецизни части благодарение на оптимизацията и сътрудничеството на цялостната му структура. Осигурете устойчива и ефективна работа за дълъг период от време. Първата партида 3D принтери CreatBot работи в продължение на 5 години и повече от 8000 часа.

ОГРОМЕН ОБЕМ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ

D600 е истински 3D принтер на индустриално ниво. Той може да обработва части с размер 600*600*600 мм благодарение на големия си обем за изграждане. CreatBot D600 има 30 пъти по-голям градивен обем, отколкото имат другите обикновени 3D принтери на масовия пазар в днешно време.

Обем за изграждане на CreatBot D600: 600*600*600 мм
НАПЪЛНО ЗАТВОРЕНА КАМЕРА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ

Напълно затворената камера може да блокира всички външни смущения. Освен това тази рамка намалява шумовете и в същото време осигурява постоянна температура. Вашият модел няма да се деформира. Принтирайте 3D без деформации сега.
ТОЧНА ЛИНЕЙНА НАПРАВЛЯВАЩА РЕЛСА

Структурата на точната линейна релса дава възможност за 3D печат на модели с много висока точност. Тя произвежда с точност, която е до 50 пъти по-висока от тази на други осови 3D принтери на масовия пазар. Тази структура предлага точно подаване на нишки, така че да може да се отпечатва 3D модел с големи размери бързо и перфектно.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПРЕКЪСВАНЕТО И ОТКРИВАНЕ НА НИШКИ

Този 3D принтер автоматично запаметява текущата позиция и запазва производствения процес, спуска работната платформа и изтегля филамента при внезапно спиране на захранването.

ЕФЕКТИВНА ПЛАТФОРМА

Повърхността на платформата е прикрепена със специални стикери за 3D печат. Тази машина за адитивно производство има вертикална топлопроводимост, която може да поддържа висока топлинна ефективност. Можете да зададете параметрите за автоматично изключване на горещото легло след определен брой слоеве.

ЛЕСЕН СЕНЗОРЕН ЕКРАН

3D принтерът има 4,3-инчов сензорен екран, който улеснява работата с него. CreatBot D600 предлага един клавиш за предварително загряване, печат и начало, както и други клавиши за бърз достъп.

Купете CreatBot D600, ако се нуждаете от индустриален високотемпературен FDM 3D принтер с два екструдера за адитивно производство на сложни части и индустриални компоненти.

 

Тегло 165 кг
Марка

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

D600 CreatBot

22500.00 лв. (281250 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *