Wash & Cure Plus Anycubic

Описание на продукта

За всички потребители, свикнали да работят с принтери за смоли, Anycubic пуска на пазара наследника на Wash & Cure 2.0. Тази подобрена версия Wash & Cure Plus Anycubic  е с по-големи размери и се отличава с Г-образен дизайн на светлинната лента, който позволява горната UV лампа да се регулира и също така да втвърдява 3D отпечатъци отгоре.

Уголеменият Anycubic Wash & Cure Plus има следните размери:

  • Размер на контейнера за измиване: 192 mm x 120 mm x 290 mm
  • Платформа за измиване: 192 mm x 120 mm x 235 mm
  • Размер за втвърдяване: 190 mm x 245 mm

Този продукт предлага решение 2 в 1 за всеки, който работи с 3D принтер SLA, DLP или LCD. Той е едновременно почистващ препарат и втвърдител на UV лъчи!

Почистване

Процесът на измиване може лесно да започне, като поставите модела в предоставения контейнер с препарат по ваш избор. Контейнерът за функцията за измиване с размери 256 x 209 x 355 мм осигурява място за по-големи модели и е съвместим с всички LCD принтери с резинова повърхност на пазара с размер 23 см (Anycubic Photon Mono X) и по-малки.

Контейнерът Anycubic Wash & Cure Plus може да остане затворен по време на процеса на измиване за по-голяма безопасност. След процеса на измиване контейнерът може лесно да се затвори и да се съхранява.

Втвърдяване

След процеса на измиване продуктът може да бъде включен към UV втвърдяване. С многобройните UV лампи можете да втвърдите готовия модел бързо и лесно! Въртящата се платформа осигурява UV втвърдяване на 360°, което втвърдява 3D печата и от всички ъгли. Благодарение на Г-образния дизайн на светлинната лента сега големи модели могат да се втвърдяват и отгоре.

Лесно използване

Бутонът за завъртане и натискане позволява много лесно управление. Това улеснява превключването между режим на измиване и втвърдяване. По желание можете да зададете и времето, за което машината трябва да измие или втвърди.

Специалният капак филтрира 99,95 % от ултравиолетовата светлина и предотвратява възможни повреди от ултравиолетовата светлина. Освен това продуктът разполага с функция за безопасност, която автоматично изключва UV лампите, когато капакът бъде свален.

 

Тегло 7 кг

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

Wash & Cure Plus Anycubic

520.00 лв. (6500 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
Wash & Cure Plus ANYCUBIC
Wash & Cure Plus ANYCUBIC

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0