E3D V6 месингова дюза M6 1.2mm

Цена за 1 бр.

Описание

Най-широкият избор от висококачествени месингови дюзи на пазара, разработени за 3D печат на идеално гладки слоеве. Модифицирайте своя 3D принтер, за да отпечатвате фини детайли или големи части с дюзите V6 . Тези дюзи са напълно интегрирани в екосистемата от части за 3D принтери на E3D и са съвместими с V6, Lite6 и Titan Aero. Съвместими с 3D принтери Prusa.

Съвместими са с всички 3D принтери, които използват екосистемата E3D V6 (резба M6), включително 3D принтерите Prusa i3 и i3 MK2. Вътрешната геометрия на дюзите V6 е оптимизирана за намаляване на противоналягането, което осигурява плавен и лесен поток на филамента, като същевременно подобрява ефективността на прибиране.

Върхът на дюзата с плоска повърхност, който сплесква слоя, е обработен по поръчка за всеки размер на дюзата. Малкият накрайник на дюзата ви осигурява висока прецизност, а широкият накрайник на дюзата спомага за плавното отпечатване на по-големи слоеве.

Дюзите V6 са обратно съвместими, така че могат да се използват за надграждане на вашия HotEnd V5. Ако използвате топлинен прекъсвач V6, препоръчваме ви да използвате дюза V6.

Тегло 0.05 кг
Размер

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

E3D V6 месингова дюза M6 1.2mm

3.00 лв. (37 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
E3D V6 Месингова дюза М6
tbi bank loading
моля изчакайте
E3D V6 Месингова дюза М6

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0