• 10-инчов 12K моно LCD дисплей
 • XY разделителна способност 19×24 μm
 • Обем на конструкцията 218,88×122,88×250 мм³
 • Скорост на печат до 70 мм/ч
 • COB + Френелов колимационен обектив
 • Лазерно изрязана плоча за изграждане

Elegoo Saturn 3 12K

Основни характеристики:

 • 【10-инчов 12K моно LCD дисплей】С 10-инчов 12K моно LCD дисплей с невероятна резолюция от 11520×5120 и XY резолюция от 19×24μm, ELEGOO Saturn 3 е в състояние да произвежда много детайлни и сложни модели с лекота, при скорост на печат до 70 мм/ч. Закаленото стъкло с твърдост 9H предпазва LCD екрана от драскотини и повреди, причинени от капене или проникване на смола.
 • 【Щедър обем на конструкцията】С щедър обем на конструкцията от 218,88×122,88×250 мм³/8,62×4,84×9,84 инча можете да опитате да отпечатате по-големи модели и по-амбициозни проекти за по-голяма гъвкавост и универсалност.
 • 【Колимиращ светлинен източник на Френел】Светлинният източник COB и колимиращата леща на Френел работят заедно, за да излъчват равномерен светлинен лъч с дължина на вълната 405 nm, и гарантират, че ъгълът на осветяване достига до 5°, равномерността на светлината е над 90 %, а коефициентът на разсейване на светлината е в рамките на 0,5 %. В резултат на това се получават изключително точни и последователни отпечатъци с изключителна яснота и детайлност.
 • 【Лазерно изрязана строителна плоча】Строителната плоча с лазерно изрязана повърхност осигурява отлична адхезия, като гарантира, че отпечатъците ви залепват за строителната плоча за по-висок процент на успеваемост на печата.
 • 【Софтуер Voxeldance Tango】Той предлага 3 режима на печат: статичен и динамичен режим (включително плавен режим и високоскоростен режим), за да подобри ефективността на печата. Файловият формат за нарязване с отворен код GOO е съвместим със софтуер за нарязване на трети страни, като CHITUBOX и Lychee Slicer.
 • 【Включван пречиствател на въздуха】Усъвършенстваният USB пречиствател на въздуха с вграден филтър с активен въглен и пластмасов защитен калъф гарантира, че вредната миризма се пречиства по време на печат. Освен това можете да изберете предстоящия въздухопречиствател ELEGOO Mars MATE, който може да отстрани до 95% от ЛОС за по-безопасна среда за работа.

ELEGOO Saturn 3 MSLA 3D Printer

Точност на печат 12K

ELEGOO Saturn 3 използва 10-инчов 12K моно LCD дисплей с разделителна способност 11520×5120 и XY разделителна способност 19×24 микрона, което позволява изработването на сложни модели с отлични детайли и изключителна рязкост. Сменяемото закалено стъкло 9H ефективно предотвратява надраскването и повреждането на LCD екрана и удължава живота му.

Elegoo Saturn 3 12K

Elegoo Saturn 3 12K

COB + Френелов колимиращ обектив

Източникът на светлина COB, съчетан с колаймираща леща на Френел, осигурява по-перпендикулярна и равномерна експозиция по целия екран, в рамките на 5 градуса светлинен ъгъл и 0,5% коефициент на разсейване на светлината, както и 90% равномерност на светлината, което ви позволява да отпечатвате наистина впечатляващи модели с гладки повърхности и остри ръбове.

Усъвършенствана система за отвеждане на топлината

Подобрената система за разсейване на топлината включва 6 двойни топлопроводими медни тръби и 4 охлаждащи вентилатора от двете страни на светлинния източник за по-бърза вентилация и по-добро разсейване на топлината. Това гарантира, че принтерът ви работи по най-добрия начин, като удължава живота му.

Elegoo Saturn 3 12K

Висока стабилна структура

Конструкцията с двойна линейна направляваща релса гарантира, че движението по ос Z е по-тихо, по-стабилно и прецизно, което намалява пулсациите върху крайните отпечатъци. Лазерно изрязаната строителна плоча с отлична адхезия гарантира, че отпечатъците ви залепват за строителната плоча дори при отпечатване на големи модели. Неплъзгащите се винтове за нивелиране с шестоъгълно гнездо са проектирани за лесно боравене, което прави нивелирането бързо и лесно. Средната плоча на принтера е проектирана с повдигнато стъпало, което предотвратява изтичането на смола във вътрешността на принтера, запазвайки компонентите на машината ви безопасни и чисти.

Elegoo Saturn 3 12K

Множество режими на печат

Софтуерът Voxeldance Tango е създаден, за да подобри ефективността на печата, като предлага статичен и динамичен режим на печат (динамичният режим включва плавен режим и високоскоростен режим). С файловия формат за нарязване с отворен код GOO можете да използвате софтуер за нарязване от трети страни, като CHITUBOX и Lychee Slicer, за допълнителна гъвкавост и удобство.

Elegoo Saturn 3 12K

Среда за печат без мирис

Безопасността на вашия печат е наша грижа, затова сме включили подобрен пречиствател на въздуха, захранван от USB, с пластмасов защитен калъф, който ефективно предпазва вградения филтър с активен въглен от повреда и счупване по време на транспортиране. За допълнително спокойствие можете да изберете и предстоящия въздухопречиствател ELEGOO Mars MATE, който може да премахне до 95% от ЛОС за безопасно и комфортно работно пространство.

Elegoo Saturn 3 12K

Elegoo Saturn 3 12K

 

Тегло 11 кг
Марка

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

Elegoo Saturn 3 12K

975.00 лв. (12187 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
Elegoo Saturn 3 12K
tbi bank loading
моля изчакайте
Elegoo Saturn 3 12K

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0