CreatBot DX Plus – Двоен екструдер

CreatBot DX Plus – Високотемпературен 3D принтер с два екструдера за ABS, PC, PP и найлон

Обемът е важен!

Този 3D принтер с твърда като скала конструкция има две глави за 3D печат. Той се доставя заедно с полузатворена строителна камера с прозрачни стени. Plus е голямата версия на 3D принтера CreatBot DX с двоен екструдер. Тя предлага по-голяма височина. Освен това CreatBot DX Plus има отопляемо стъклено легло за 3D печат и екструдер в стил Боуден. При този екструдер с превъзходно качество стъпковите двигатели са разположени в задната част на производствената машина, което води до олекотена сглобка на екструдерната глава, позволяваща високоскоростен 3D печат.

CreatBot DX Plus 3D принтира прекрасно от PLA и ABS*, както и от други филаменти. Използвайте високотехнологични филаменти, включително разтворими HIPS и PVA. С CreatBot DX купувате чудесна машина за инженерство, адитивно производство и образование. Обработвайте сложни обекти за производствена работа, големи архитектурни модели, скулптури, приспособления и приспособления. Вие избирате какво да конструирате.

Акценти на продукта:

 • Изцяло метално шаси
 • Интелигентен регулируем екструдер
 • Автоматично изключване
 • Многофункционална клавиатура
 • Подаване на зъбни мотори
 • Горещо легло с керамичен панел
 • Метална тава за горещо легло
 • Голям обем за изграждане 300 x 250 x 520 mm
 • Висока разделителна способност
 • Система за откриване на нишки
 • 3D печат при температури до 260°C
 • Продължаващ 3D печат в случай на загуба на захранване
 • Изцяло затворена зона за изграждане

Метално шаси

3D принтерът се нуждае от определено тегло, за да осигури стабилна работа. Ето защо изцяло металните шасита са най-добрият начин за 3D принтиране.
Интелигентен регулируем екструдер

Екструдерите на CreatBot имат интелигентна система за охлаждане, това гарантира, че нишката се подава при оптимална температура през цялото време. Регулируемите по височина дюзи ви позволяват да подравните двете си дюзи много бързо и лесно. Перфектни са, когато искате да принтирате 3D с поддръжка, различен материал или просто два цвята. Всички CreatBots от 3D Prima се предлагат стандартно с два екструдера.
Автоматично изключване

Вашият CreatBot DX Plus е оборудван с модул за управление на захранването. Когато производственият процес приключи и не бъдат предприети никакви действия в рамките на 5 минути, 3D принтерът ще се изключи. Много полезно и с висока енергийна ефективност. Спестете енергия и пари.
Многофункционална клавиатура

CreatBot DX Plus е снабден с многофункционална клавиатура. Това дава възможност за много лесно боравене и директен достъп до много от най-използваните функции, включително Z вал нагоре/надолу, нагряване/охлаждане на горещото легло, пауза, възобновяване на 3D принтирането, преглед на SD картата и др.
Захранване на зъбни мотори

Зъбният двигател може да произведе по-голям въртящ момент в сравнение с общия стъпков двигател. Това гарантира, че винаги има плавно подаване на нишката и че прибирането е перфектно.
Горещо легло за керамични панели

Върху нагревателната плоча от силициев диоксид има зашеметяващо керамично горещо легло, което е по-скъпо от стъклото. То обаче осигурява по-добро разпределение на топлината и по-равномерно нагряване. Керамичната плоча е много гладка и осигурява много добро сцепление.
Метална тава за горещо легло

Изцяло металната тава за горещо легло осигурява много стабилна платформа за 3D печат, което от своя страна подобрява стабилността.
Голям обем за изграждане

DX може да се похвали с впечатляващия си обем за изграждане от 300 x 250 x 300 мм. Този голям обем е повече от достатъчен за повечето производители. Това означава, че можете да произвеждате генеративно своите творения с височина 30 см и с разделителна способност 0,04 мм.
Система за откриване на нишки

Ако по време на процеса на работа ви свърши филаментът, не се притеснявайте. Този 3D принтер ще премине в режим на пауза и ще ви позволи да смените филамента, след което просто ще натиснете възобновяване, лесно!
Високотемпературни 3D отпечатъци

Дюзите могат да работят при температури до 260 °С. Това означава, че можете да използвате широка гама от различни филаменти. Освен това ви осигурява много стабилна температура по време на адитивното производство.
Непрекъснато производство

Ако се наложи неочаквана загуба на захранване, CreatBot DX Plus запомня последната известна позиция, съхранява я, спуска и прибира нишката. Когато захранването се възстанови, включването на вашия CreatBox DX Plus може да продължи да печата 3D.
Изцяло затворено пространство за изграждане

При този 3D принтер разполагате с напълно затворено пространство за изграждане, което предотвратява напукването или изкривяването на големи 3D отпечатъци.
В кутията

CreatBot DX с два екструдера
Опакован в дървена щайга
1 x SD карта
1 x USB кабел
1 x захранващ кабел
1 x комплект инструменти
1 x ръководство
2 x шпули с 1 кг 1,75 мм нишка
Софтуер Cura на SD карта

*Моля, имайте предвид, че ABS, PC и найлон се нуждаят от нагрята камера, така че могат да се отпечатват само малки предмети.

Тегло 40 кг
Марка

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

CreatBot DX Plus – Двоен екструдер

4500.00 лв. (56250 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
CreatBot DX Plus - Двоен екструдер
CreatBot DX Plus - Двоен екструдер

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0