Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

MK8 Дюза от закалена стомана 0,4 mm – 1 бр.

Високо качество

Всички дюзи от PrimaCreator са изработени от най-добрия висококачествен месинг или стомана (в зависимост от типа) и са завършени в най-модерната фабрика. Всички дюзи се произвеждат с толеранс по-малък от ± 0,01 мм. Това означава, че вашата филаментна нишка ще има много гладка и чиста повърхност при екструдиране, което, разбира се, води до по-добри отпечатъци.

След този процес материалът преминава през вана за ултразвуково почистване, след което се почиства отново и се предпазва от повърхностно окисляване.
Сега дюзата ще придобие форма с милиметрова точност, като толерансът е по-малък от ± 0,01 мм.
Процесът на отстраняване на острите ръбове от дюзите е много важна стъпка, тъй като това съставлява голяма част от резултата. Ако по дюзата останат прекалено много остри ръбове, тя ще стане по-склонна към запушване. Затова е важно дюзата да бъде много гладка и чиста, преди да се използва. Във всяка партида се избират няколко дюзи, които се разрязват наполовина, за да се гарантира, че са спазени всички спецификации и че повърхността е в перфектно състояние.
След това дюзите се проверяват за последен път и се опаковат поотделно в защитна кутия – готови да бъдат изпратени до вас.
0 = 0,20 мм
3 = 0,40 мм
4 = 0,60 мм
5 = 0,80 мм

Препоръки

За постигане на най-добри резултати и оптимално качество на печата, силно препоръчваме да нивелирате отново конструкционната си плоча след смяна на дюзата с нова. Обърнете внимание, че дюза на PrimaCreator може да е съвместима с вашия принтер, но разстоянието между дюзата и изграждащата плоча трябва да се регулира.
Процесът

Процесът на изработване на дюза PrimaCreator започва с избран висококачествен материал. Когато материалът стигне до фабриката, първо се прави оптична проверка на материала, който ще се използва за всяка партида дюзи. След това е време материалът да се притисне, с други думи, да се превърне в дълга пръчка. В нашия процес това се прави само веднъж, а в много други (по-евтини) случаи този процес трябва да се повтори няколко пъти, често дори 3-4 пъти, и въпреки това не се получават същите резултати.

MK8 Дюза от закалена стомана 0,4 mm - 1 бр.

MK8 Дюза от закалена стомана 0,4 mm - 1 бр.

Тегло 0.05 кг
Марка

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

MK8 Дюза от закалена стомана 0,4 mm – 1 бр.

35.00 лв. (437 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
MK8 Дюза от закалена стомана 0,4 mm - 1 бр.
MK8 Дюза от закалена стомана 0,4 mm - 1 бр.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *