Количка

Уважаеми клиенти,

Искаме да ви уведомим, че поради голямото количество поръчки във връзка с Черния петък, обработката и изпращането на вашите поръчки може да отнеме малко повече време от обичайното.

Извиняваме се за неудобството и благодарим за търпението, и разбирането.

3DPrintX

3d printers and equipment

P1S Bambu Lab

Всестранна производителност веднага след изваждане от кутията

Той просто работи веднага след изваждане от кутията. Не е нужно да се занимавате с него, просто натиснете бутона за печат и принтерът ще се справи с всички калибрации (автоматично нивелиране на леглото, компенсация на вибрациите) вместо вас. Наслаждавайте се на безпроблемен печат всеки път с вашия P1S.

图片加载失败文案

Възможност за използване на няколко цвята

Вземете в комбинацията с AMS, за да разгърнете възможностите за многоцветен печат. (до 16 цвята, ако подредите 4 устройства AMS). Закупете допълнителни AMS устройства за повече цветове.

图片加载失败文案

Печатайте бързо и с изключително качество

Свръхмодерният алгоритъм за управление с помощта на компенсация на вибрациите и изпреварване на натиска ви осигурява светкавична скорост на печат, без да се прави компромис с качеството.

Напълно зареден с допълнителни функции

图片加载失败文案

Сравнение на параметрите

CoreXY до 20000 mm/s² Ускорение

Серията P1 наследява доказаната кинематика и система за управление на движението на флагманския принтер на Bambu Lab. Той печата с максимална скорост от 500 mm/s, като ускорението от нула до 500 mm/s отнема само 0,025 секунди.

Компенсация на вибрациите и аванс на налягането

Алгоритъмът за активна компенсация на вибрациите (XY) и авансът на налягането гарантират допълнителна гладкост и ви осигуряват добри отпечатъци.

Bambu Lab P1S Combo Official Unboxing

Какво има в кутията

P1S Combo допълнения

Каква е разликата между P1S и P1P?

В сравнение с P1P, P1S предлага напълно затворена камера за печат и по-мощно решение за охлаждане, което включва вентилатор за охлаждане на разпечатките, вентилатор за стабилизиране на температурата във вътрешната камера и вентилатор на контролния панел за подпомагане на охлаждането на контролния панел. Освен това го оборудвахме с филтър с активен въглен, за да осигурим решение за печатане на филаменти като ABS, които са склонни да отделят миризми и вредни газове по време на процеса на печат.

Каква е разликата между P1S и X1C?

P1S е базиран на P1P с подобрено решение за охлаждане и корпус. Въпреки това не се препоръчва директно отпечатване на подсилени с влакна нишки, като например стъклени или карбонови нишки, преди да е извършено подобрение на екструдера и хотенда. X1-Carbon е оборудван с Micro lidar за усъвършенствани функции за откриване на изкуствен интелект и предлага по-удобно и ефективно взаимодействие с екрана.

 

Тегло 14.3 кг
Марка

Избери

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

P1S Bambu Lab

1790.00 лв. (22375 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
P1S Bambu Lab
P1S Bambu Lab

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *