P1S Bambu Lab

Подходящ за STEM-базираното образование

Всестранна производителност веднага след изваждане от кутията

Той просто работи веднага след изваждане от кутията. Не е нужно да се занимавате с него, просто натиснете бутона за печат и принтерът ще се справи с всички калибрации (автоматично нивелиране на леглото, компенсация на вибрациите) вместо вас. Наслаждавайте се на безпроблемен печат всеки път с вашия P1S.

图片加载失败文案

Възможност за използване на няколко цвята

Вземете в комбинацията с AMS, за да разгърнете възможностите за многоцветен печат. (до 16 цвята, ако подредите 4 устройства AMS). Закупете допълнителни AMS устройства за повече цветове.

图片加载失败文案

Печатайте бързо и с изключително качество

Свръхмодерният алгоритъм за управление с помощта на компенсация на вибрациите и изпреварване на натиска ви осигурява светкавична скорост на печат, без да се прави компромис с качеството.

Напълно зареден с допълнителни функции

图片加载失败文案

Сравнение на параметрите

P1S Bambu Lab

CoreXY до 20000 mm/s² Ускорение

Серията P1 наследява доказаната кинематика и система за управление на движението на флагманския принтер на Bambu Lab. Той печата с максимална скорост от 500 mm/s, като ускорението от нула до 500 mm/s отнема само 0,025 секунди.

Компенсация на вибрациите и аванс на налягането

Алгоритъмът за активна компенсация на вибрациите (XY) и авансът на налягането гарантират допълнителна гладкост и ви осигуряват добри отпечатъци.

Bambu Lab P1S Combo Official Unboxing

Какво има в кутията

P1S Bambu Lab

P1S Combo допълнения

P1S Bambu Lab

Каква е разликата между P1S и P1P?

В сравнение с P1P, P1S предлага напълно затворена камера за печат и по-мощно решение за охлаждане, което включва вентилатор за охлаждане на разпечатките, вентилатор за стабилизиране на температурата във вътрешната камера и вентилатор на контролния панел за подпомагане на охлаждането на контролния панел. Освен това го оборудвахме с филтър с активен въглен, за да осигурим решение за печатане на филаменти като ABS, които са склонни да отделят миризми и вредни газове по време на процеса на печат.

Каква е разликата между P1S и X1C?

P1S е базиран на P1P с подобрено решение за охлаждане и корпус. Въпреки това не се препоръчва директно отпечатване на подсилени с влакна нишки, като например стъклени или карбонови нишки, преди да е извършено подобрение на екструдера и хотенда. X1-Carbon е оборудван с Micro lidar за усъвършенствани функции за откриване на изкуствен интелект и предлага по-удобно и ефективно взаимодействие с екрана.

 

Тегло 14.3 кг
Марка

Избери

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

P1S Bambu Lab

Original price was: 1570.00 лв..Current price is: 1250.00 лв.. (15625 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
P1S Bambu Lab
tbi bank loading
моля изчакайте
P1S Bambu Lab

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0