Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

PLA – Светлосиво – AzureFilm (произведено в ЕС)

AzureFilm PLA филамент – Светлосиво филамент, с нетно тегло от 1 kg (2,2 lbs) в ролки с външен диаметър 210 mm, вътрешен отвор от 60 mm и ширина 62 mm. Филаментът е вакуумно запечатан в торбичка, която абсорбира влагата и позволява филаментът да остане свеж и готов за ползване. Диаметърът на нишката е 1,75 mm и се произвежда в 30 различни нюанса.

PLA (polylactic acid)

филаментът е универсален, лесен за използване материал и обикновено се използва при 3D принтиране. PLA филаментът е биопластмаса, което означава, че е възобновяем и биоразградим материал. Като биоразградим материал той е много по-добър за околната среда, особено в сравнение с нефтохимичните алтернативи (напр. ABS). За да получите качествен 3D принт е необходимо да принтирате при температура между 190-210 °C, като работният плот трябва да се нагрее до 50-60 °C. Моля, обърнете внимание, че температурният диапазон може леко да се различава в зависимост от принтера, който използвате.

PLA филаментите на AzureFilm

са специално проектирани за да улеснят използването си от всички начинаещи в 3D принтирането. Препоръчваме използването на PLA филаменти, защото те наистина са най-достъпни и лесни за използване. Това е добър материал, защото има отлични свойства и не се свива при принтиране. ABS нишката е чудесна алтернатива, но се свива, така че ще имате повече проблеми със захващането на филамента към работния плот. PLA филаментът е материал, който се отличава с гланцово покритие и поради това се използва и за отпечатване на декоративни елементи.

 

PLA филаментите на AzureFilm

са съвместими с почти всички 3D принтери, включително принтери Creality, Flashforge, RepRap и MakerBot, Ultimaker, Bits from Bytes, Airwolf3D, Makergear, Printrbot, Bukobot, Type A Machines и много други. PLA филаментът е най-продаваният продукт, използван за 3D принтиране. Предимствата му са, че е без мирис, не е токсичен и с него се принтира много лесно. За PETG нишки щракнете тук.

 

How to print with 3D PLA filament

AZUREFILM NEON ORANGE PLA - PERFECT 3D PRINTING

 

Тегло 1 кг
Марки (производители) на филаменти

Цвят на филамента

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

PLA – Светлосиво – AzureFilm (произведено в ЕС)

41.00 лв. (512 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *