PolyLite PETG – сребърен POLYMAKER

PolyLite PETG - черно POLYMAKER

 

 

 

 

 

 

PolyLite™ е серия от филаменти за 3D принтиране, произведени от най-добрите суровини, за да осигурят изключително качество и надеждност. PolyLite™ покрива най-популярните материали за 3D принтиране, за да отговори на ежедневните ви нужди в областта на дизайна и прототипирането. PolyLite™ PETG е достъпен PETG филамент с балансирани механични свойства и достъпна съвместимост с принтерите.

Material Introductions - PolyLite™ PETG

Характеристики

Балансирани механични свойства – PolyLite™ PETG се отличава с добре балансирани механични свойства; предлага добра здравина, като същевременно превъзхожда обикновения PLA по издръжливост.

Топлоустойчивост – PolyLite™ PETG се характеризира с топлоустойчивост до 80°C, съчетана с добра здравина, което дава възможност на PolyLite™ PETG да се използва за по-функционални приложения, където PLA няма да има необходимата издръжливост или топлоустойчивост, като например осветителни тела, вибриращи части или по-функционални прототипи за дизайн на продукти.

Лесно шлайфане – PolyLite™ PETG е по-лесен за последваща обработка от обикновения PLA, което позволява да се шлайфа до хубаво гладко покритие.

Отлична съвместимост – нишката PolyLite™ PETG е съвместима с широка гама 3D принтери; PETG споделя много предимства на PLA, като например фантастична стабилност на размерите с минимално изкривяване в сравнение с други високотемпературни материали. Изисква се нагрято легло с температура 80°C.

Безкомпромисно качество – С водещия в индустрията процес на контрол на качеството на Polymaker и строгите вътрешни тестове можете да сте сигурни, че PolyLite™ PETG ще произведе красиви, надеждни и точни отпечатани части.

Настройки за отпечатване

 • Температура на дюзата 230°C – 240°C
 • Температура на плочата за изграждане 70°C – 80°C
 • Материал на повърхността за изграждане Работи добре с повечето повърхности за изграждане, т.е. стъкло, BuildTak® и др.
 • Препоръчват се твърди плочи за изграждане в сравнение с магнитни гъвкави плочи.
 • Обработка на повърхността за изграждане Нанесете Ecofixy лепило върху повърхността за изграждане, за да подобрите адхезията.
 • Корпус – Не е задължително, но е полезно да се предпази от течение и да се поддържа стабилна среда за печат.

Ако е затворен, при някои принтери се препоръчва вратата или капакът да са отворени, за да се предотврати прекалено гореща среда.

 • Охлаждащ вентилатор ПО-МАЛКО за по-добро качество на повърхността
 • ИЗКЛЮЧЕН за по-добра здравина
 • Скорост на печатане 30 mm/s – 50 mm/s
 • Изтегляне Идеалните настройки за изтегляне варират при различните принтери и зависят от горещия край. Следните настройки са добра отправна точка за много машини.
 • Директно задвижване: Разстояние на прибиране от 1 мм при скорост на прибиране 20 мм/сек.
 • Bowden: Разстояние на прибиране 3 mm при скорост на прибиране 40 mm/s
 • Единична екструзия: Самостоятелна опора.

 

Тегло 1.2 кг
Марки (производители) на филаменти

Цвят на филамента

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

PolyLite PETG – сребърен POLYMAKER

54.00 лв. (675 точки)

Изчерпан

PolyLite PETG - сребърен POLYMAKER
tbi bank loading
моля изчакайте
PolyLite PETG - сребърен POLYMAKER

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0