RepRap M6 дюза от закалена стомана 0,4 mm – 1,75 mm – 1 бр.

Високо качество

Всички дюзи от PrimaCreator са изработени от най-добрия висококачествен месинг или стомана (в зависимост от типа) и са завършени в най-модерната фабрика. Всички дюзи се произвеждат с толеранс по-малък от ± 0,01 мм. Това означава, че вашата филаментна нишка ще има много гладка и чиста повърхност при екструдиране, което, разбира се, води до по-добри отпечатъци.

След този процес материалът преминава през вана за ултразвуково почистване, след което се почиства отново и се предпазва от повърхностно окисляване.
Сега дюзата ще придобие форма с милиметрова точност, като толерансът е по-малък от ± 0,01 мм.
Процесът на отстраняване на острите ръбове от дюзите е много важна стъпка, тъй като това съставлява голяма част от резултата. Ако по дюзата останат прекалено много остри ръбове, тя ще стане по-склонна към запушване. Затова е важно дюзата да бъде много гладка и чиста, преди да се използва. Във всяка партида се избират няколко дюзи, които се разрязват наполовина, за да се гарантира, че са спазени всички спецификации и че повърхността е в перфектно състояние.
След това дюзите се проверяват за последен път и се опаковат поотделно в защитна кутия – готови да бъдат изпратени до вас.
0 = 0,20 мм
3 = 0,40 мм
4 = 0,60 мм
5 = 0,80 мм

Препоръки

За постигане на най-добри резултати и оптимално качество на печата, силно препоръчваме да нивелирате отново конструкционната си плоча след смяна на дюзата с нова. Обърнете внимание, че дюза на PrimaCreator може да е съвместима с вашия принтер, но разстоянието между дюзата и изграждащата плоча трябва да се регулира.
Процесът

Процесът на изработване на дюза PrimaCreator започва с избран висококачествен материал. Когато материалът стигне до фабриката, първо се прави оптична проверка на материала, който ще се използва за всяка партида дюзи. След това е време материалът да се притисне, с други думи, да се превърне в дълга пръчка. В нашия процес това се прави само веднъж, а в много други (по-евтини) случаи този процес трябва да се повтори няколко пъти, често дори 3-4 пъти, и въпреки това не се получават същите резултати.

Тегло 0.05 кг
Марка

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

RepRap M6 дюза от закалена стомана 0,4 mm – 1,75 mm – 1 бр.

35.00 лв. (437 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
RepRap M6 закалена стомана 0,4 mm - 1,75 mm - 1 бр.
RepRap M6 закалена стомана 0,4 mm - 1,75 mm - 1 бр.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0