Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

UV смола – 1 л. – Телесен ANYCUBIC

Акцентиране:

  • Най-добър избор за начинаещи потребители: Следвайки класическата формула, стандартната цветна UV смола Anycubic е добре интегрирана и балансирана по отношение на прецизността на печата, твърдостта, плавността и др.
  • Висока прецизност, бърз печат:  Тази смола гарантира здравината на формованите части и не позволява прекомерно свиване, но също така подобрява скоростта на печат, съкращава времето за втвърдяване и повишава максимално ефективността на печат на LCD машините.
  • Силно сцепление по време на печата, лесно отделяне след оформяне: Не само че успеваемостта на печата и прецизността са високи, но и силата на отделяне на смолата и адхезията са сведени до минимум, така че моделът, прикрепен към платформата за формоване, да може лесно да се изтръгне. А ниският вискозитет улеснява почистването на машините и моделите.
  • Стабилна производителност, широка съвместимост: Стабилна и лесна за съхранение при различни климатични условия, тя преодолява недостатъците на други смоли, които лесно се омекотяват от влагата и се разяждат от околната среда; Чувствителна към ултравиолетовите лъчи с дължина на вълната 365-410 nm, особено, по-добри резултати при използване с 3D принтерите Anycubic от смоли.
  • Ръководство за потребителя: За да осигурите стабилната му работа, моля разклатете смолата добре преди употреба и я съхранявайте затворена и далеч от светлина след употреба; За да осигурите безопасността си, моля носете ръкавици преди употреба, за да избегнете директен контакт с кожата и поддържайте помещението проветрено.

Печат:

Добрата течливост на Anycubic Standard Colored UV Resin съкращава процеса на печат и позволява по-бързо формоване. Заедно с нарастването на монохромния екран скоростта на формоване на LCD оборудването се е увеличила значително.

Приложения:

Разнообразни цветови варианти, които да отговарят на вашите нужди, включително най-популярните цветове на пазара, чисти цветове за формоване, които лесно се боядисват при последваща обработка; И може да се използва за изработване на анимационни, културни и творчески модели на фигури, подробни модели, прототипи за външен вид и структури и др.

LCD и DLP принтери:

Като пионер в световната индустрия за настолни LCD 3D принтери и настолни DLP 3D принтери, Anycubic е взела предвид съвместимостта с LCD и DLP технологиите на началния етап от изследването и разработването на стандартната смола, което прави стандартната смола на Anycubic съвместима с основните LCD 3D принтери и DLP 3D принтери.

 

Various Colors Available

Тегло 1.1 кг
Цвят на филамента

Марка

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

UV Смола – 1 L. – Телесен ANYCUBIC

68.00 лв. (850 точки)

Изчерпан

UV смола/resin - 1 L. - скин ANYCUBIC
UV смола/resin - 1 L. - скин ANYCUBIC

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *