ASA филамент – черен ( filament ) на словенския производител AzureFilm с нетно тегло от 1 kg (2,2 lbs) в ролки с външен диаметър 210 mm, вътрешен отвор от 60 mm и ширина 62 mm. Филаментът е вакуумно запечатан в торбичка, която абсорбира влагата и позволява филаментът да остане свеж и готов за ползване. Диаметърът на нишката е 1,75 mm и се произвежда в повече от 30 различни нюанса.

ASA филаментът е направен за отворени 3D принтери, които не могат да печатат с ABS Filament. ASA Filament е по-твърд, по-здрав, гъвкав и UV устойчив. Той е предназначен основно за професионална употреба.

Най-често се използва за производството на прототипи, които трябва да издържат на по-високи температури. Готовите продукти, изработени с ASA, са много издръжливи и устойчиви на удар.

За добри резултати трябва да печатате при температура 240-260 ° C.

Филаментът на AzureFilm ASA работи перфектно на принтери Creality, Flashforge, Geetech, Prusa и подобни. За печат с ABS нишка препоръчваме принтерът да бъде затворен и масата да бъде нагрята до 100-120 ° C.

Моля, имайте предвид, че диапазонът на температурата на печат може леко да се различава в зависимост от използването на други принтери.

Техническа характеристика ASA филамент – черен
Filament Diameter 1.75 mm
Filament weight 1000g
Filament color Black
Brand AzureFilm

За AzureFilm

Тегло 1.3 кг
Марки (производители) на филаменти

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

ASA филамент – Черно – AzureFilm (произведено в ЕС)

47.00 лв. (587 точки)

Изчерпан

ASA филамент - черен
tbi bank loading
моля изчакайте
ASA филамент - черен

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0