ASA Филамент – Сив – AzureFilm (произведено в ЕС)

ASA филамент – сив ( filament ) на словенския производител AzureFilm с нетно тегло от 1 kg (2,2 lbs) в ролки с външен диаметър 210 mm, вътрешен отвор от 60 mm и ширина 62 mm. Филаментът е вакуумно запечатан в торбичка, която абсорбира влагата и позволява филаментът да остане свеж и готов за ползване. Диаметърът на нишката е 1,75 mm и се произвежда в повече от 30 различни нюанса.

ASA филаментът е направен за отворени 3D принтери, които не могат да печатат с ABS Filament. ASA Filament е по-твърд, по-здрав, гъвкав и UV устойчив. Той е предназначен основно за професионална употреба.

Най-често се използва за производството на прототипи, които трябва да издържат на по-високи температури. Готовите продукти, изработени с ASA, са много издръжливи и устойчиви на удар.

За добри резултати трябва да печатате при температура 240-260 ° C.

Филаментът на AzureFilm ASA работи перфектно на принтери Creality, Flashforge, Geetech, Prusa и подобни. За печат с ABS нишка препоръчваме принтерът да бъде затворен и масата да бъде нагрята до 100-120° C.

Моля, имайте предвид, че диапазонът на температурата на печат може леко да се различава в зависимост от използването на други принтери.

Техническа характеристика ASA филамент – сив

Filament Diameter 1.75 mm
Filament weight 1000g
Filament color Gray
Brand AzureFilm

За AzureFilm

Тегло 1 кг
Цвят на филамента
Марки (производители) на филаменти

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

ASA Филамент – Сиво – AzureFilm (произведено в ЕС)

47.00 лв. (587 точки)

Изчерпан

ASA филамент - сив
tbi bank loading
моля изчакайте
ASA филамент - сив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0