F430 – 420°C версия CreatBot

CreatBot F430 е евтин високотемпературен 3D принтер за адитивно производство с PEEK нишки и други висококачествени материали, които изискват високи температури на екструдиране.

Този принтер може да обработва индустриални нишки с температура на екструдера до 420 °C и максимална температура на инсталационното пространство от 70 °C.

CreatBot F430 е чудесен избор за производство на детайли за инженерната, космическата, медицинската и автомобилната индустрия.

Основни характеристики:

 • Отопляемото пространство за монтаж намалява деформациите
 • Изцяло метален горещ край
 • Горещият край може да се нагрява до 420 °C
 • Висока производствена прецизност
 • Цялостен метален корпус
 • Голямо пространство за монтаж: 40 x 30 x 30 cm
 • Резервно копие при прекъсване на захранването, за да можете лесно да възобновите 3D разпечатките си
 • Сензор за нишки за разпознаване на състоянието
 • Стъклокерамично легло за печат за чудесно гладка долна част
 • Лесно и интуитивно управление чрез сензорен екран
 • Директно задвижване на екструдера
 • Автоматично изравняване и регулиране на платформата за конструиране
 • Изцяло затворено пространство за монтаж
 • Система за филтриране на въздуха за чист околен въздух

Високотемпературен 3D принтер – с нагревател с температура 420 °C

CreatBot е един от първите производители, които пускат на пазара наистина достъпни високотемпературни 3D принтери с температура 420 °C. CreatBot F430 е оборудван с двоен/двоен екструдер. Двойният екструдер дава възможност за 3D печат с различни нишки. Произвеждайте компоненти с широк диапазон от свойства на материалите. За да оптимизирате резултатите от 3D принтирането, можете да настроите фино дюзата и да изберете идеалната настройка.
Висока прецизност и впечатляваща скорост на производство

Възползвайте се от прецизната система за насочване на индустриалния екструдер. С нея можете да произвеждате изключително прецизни и точни компоненти. По време на целия процес на адитивно производство екструдерът работи гладко и много равномерно. Максималната производствена точност е до 0,04 мм. 3D принтирайте и екструдирайте филаменти с CreatBot F430 равномерно и с минимално запушване на дюзата.

Прецизност до: 0,04 мм

Скорост до: 120 mm/s
Масивната метална рамка предлага стабилност

Използвайте този високотемпературен 3D принтер в продължение на много години. Солидната метална рамка на CreatBot F430 удължава значително живота му. Оптимизацията и съвместната работа на всички системни компоненти осигуряват устойчива и ефективна работа. Първата серия 3D принтери CreatBot работят надеждно вече повече от 5 години и повече от 8000 часа.
Напълно затворена високотемпературна конструктивна камера

Благодарение на напълно затвореното пространство за монтаж можете да обработвате и материали, които имат силна склонност към деформация (ABS, найлон, PC, PP, …). Затворената високотемпературна конструктивна камера държи настрана всички външни влияния, температурата в камерата е постоянна и значително намалява шума. Затворената гореща камера осигурява постоянна температура в помещението, така че моделът ви да не се деформира по време на 3D принтирането.
Поддържа гореща камера с температура 420°C

CreatBot са първите, които въвеждат 420°C високотемпературна дюза на пазара на 3D принтери от 2016 г., сега това е четвъртото ново технологично поколение.
F430 е оборудван с два екструдера, Левият 260°C хотенд може да печата с PLA, ABS, PC, Nylon, Carbon fiber, Flexible и др. Десният нагревател с температура 420°C е изработен от мартензитна стомана, която е в състояние да отпечатва висококачествени материали като PEEK, ULTEM и др.
Двойният нагревател може да се сменя, което осигурява повече възможности за вашето приложение.

 

Тегло 48 кг

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

F430 – 420°C версия CreatBot

8800.00 лв. (110000 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
F430 - 420°C version CreatBot
F430 - 420°C version CreatBot

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0