Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

F430 – 420°C версия CreatBot

CreatBot F430 е евтин високотемпературен 3D принтер за адитивно производство с PEEK нишки и други висококачествени материали, които изискват високи температури на екструдиране.

Този принтер може да обработва индустриални нишки с температура на екструдера до 420 °C и максимална температура на инсталационното пространство от 70 °C.

CreatBot F430 е чудесен избор за производство на детайли за инженерната, космическата, медицинската и автомобилната индустрия.

Основни характеристики:

 • Отопляемото пространство за монтаж намалява деформациите
 • Изцяло метален горещ край
 • Горещият край може да се нагрява до 420 °C
 • Висока производствена прецизност
 • Цялостен метален корпус
 • Голямо пространство за монтаж: 40 x 30 x 30 cm
 • Резервно копие при прекъсване на захранването, за да можете лесно да възобновите 3D разпечатките си
 • Сензор за нишки за разпознаване на състоянието
 • Стъклокерамично легло за печат за чудесно гладка долна част
 • Лесно и интуитивно управление чрез сензорен екран
 • Директно задвижване на екструдера
 • Автоматично изравняване и регулиране на платформата за конструиране
 • Изцяло затворено пространство за монтаж
 • Система за филтриране на въздуха за чист околен въздух

Високотемпературен 3D принтер – с нагревател с температура 420 °C

CreatBot е един от първите производители, които пускат на пазара наистина достъпни високотемпературни 3D принтери с температура 420 °C. CreatBot F430 е оборудван с двоен/двоен екструдер. Двойният екструдер дава възможност за 3D печат с различни нишки. Произвеждайте компоненти с широк диапазон от свойства на материалите. За да оптимизирате резултатите от 3D принтирането, можете да настроите фино дюзата и да изберете идеалната настройка.
Висока прецизност и впечатляваща скорост на производство

Възползвайте се от прецизната система за насочване на индустриалния екструдер. С нея можете да произвеждате изключително прецизни и точни компоненти. По време на целия процес на адитивно производство екструдерът работи гладко и много равномерно. Максималната производствена точност е до 0,04 мм. 3D принтирайте и екструдирайте филаменти с CreatBot F430 равномерно и с минимално запушване на дюзата.

Прецизност до: 0,04 мм

Скорост до: 120 mm/s
Масивната метална рамка предлага стабилност

Използвайте този високотемпературен 3D принтер в продължение на много години. Солидната метална рамка на CreatBot F430 удължава значително живота му. Оптимизацията и съвместната работа на всички системни компоненти осигуряват устойчива и ефективна работа. Първата серия 3D принтери CreatBot работят надеждно вече повече от 5 години и повече от 8000 часа.
Напълно затворена високотемпературна конструктивна камера

Благодарение на напълно затвореното пространство за монтаж можете да обработвате и материали, които имат силна склонност към деформация (ABS, найлон, PC, PP, …). Затворената високотемпературна конструктивна камера държи настрана всички външни влияния, температурата в камерата е постоянна и значително намалява шума. Затворената гореща камера осигурява постоянна температура в помещението, така че моделът ви да не се деформира по време на 3D принтирането.
Поддържа гореща камера с температура 420°C

CreatBot са първите, които въвеждат 420°C високотемпературна дюза на пазара на 3D принтери от 2016 г., сега това е четвъртото ново технологично поколение.
F430 е оборудван с два екструдера, Левият 260°C хотенд може да печата с PLA, ABS, PC, Nylon, Carbon fiber, Flexible и др. Десният нагревател с температура 420°C е изработен от мартензитна стомана, която е в състояние да отпечатва висококачествени материали като PEEK, ULTEM и др.
Двойният нагревател може да се сменя, което осигурява повече възможности за вашето приложение.

 

Тегло 48 кг

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

F430 – 420°C версия CreatBot

8800.00 лв. (110000 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
F430 - 420°C version CreatBot
F430 - 420°C version CreatBot

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *