Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

F160 – PEEK версия CreatBot

CreatBot F160 – прецизен високотемпературен FFF 3D принтер

Този страхотен високотемпературен FFF 3D принтер може да се използва за адитивно производство на обекти от високотехнологични нишки, като найлон или ABS. Освен това можете да обработвате и други материали, които се нуждаят от температура до 420 °C. С CreatBot F160 можете да произвеждате с експериментални нишки за 3D печат. Освен това този прецизен 3D принтер убеждава с високото си качество на производство.

Основни характеристики на продукта:

  • Температури на дюзата до 420 °С
  • Основни характеристики на продукта:
  • Изграждаща камера: 160 * 160 * 200 мм
  • Производство на ABS, въглеродни влакна, дърво, найлон, PC, PTEG, HIPS, PP, гъвкави.
  • Температура на леглото до 130 °С
  • Масивната рамка предлага висока точност
  • Висока точност до: 0,04 мм
  • Скорост до: 120 mm/s

3D печат 420°C хотенд

Осъществявайте високотемпературни 3D разпечатки с температура до 420°C. Този вид дюза ви позволява да произвеждате голямо разнообразие от нишки. Можете да извършвате 3D печат с високотехнологични термопластични материали като ABS или найлон . Височината на дюзата също може да се регулира на много детайлно ниво.

Висока прецизност и висока скорост

Изключително проучихме и разработихме системата за захранване на екструдера. CreatBot F160 поддържа високоскоростен 3D печат. Неговата точност на адитивното производство може да достигне висока разделителна способност до 0,04 мм . Освен това тя позволява да се екструдира филамент стабилно, без да се запушва.

Висока точност до: 0,04 мм
Скорост до: 120 mm/s

Стабилност

Целият стоманен корпус не само осигурява стабилност при 3D принтиране, но и значително удължава периода на използване. Оптимизацията и сътрудничеството на цялостната му структура осигуряват устойчива и ефективна работа. Първата партида 3D принтери CreatBot работи повече от 5 години и 8000 часа.

Напълно затворена високотемпературна камера

Напълно затворената строителна камера може да блокира всички външни смущения и да намали шума. Тази гореща камера може да осигури постоянна стайна температура. Това предотвратява деформирането (изкривяването) на обектите при 3D принтиране. Затворената строителна камера е ключът към успешното адитивно производство с ABS, найлон или други високотехнологични нишки.

Възстановяване на прекъсването и откриване на нишки

Когато захранването на високотемпературния 3D принтер CreatBot F160 бъде прекъснато, той автоматично ще запомни текущата позиция и ще запази данните за 3D печат. Възобновете 3D принтирането, след като захранването заработи отново.

CreatBot F160 ще открие , когато свърши нишката. Просто спуснете платформата за изграждане и изтеглете филамента, когато захранването се изключи внезапно. Той ще продължи 3D принтирането от мястото, където е спрял след включване на захранването. По този начин не страдайте повече от това, че филаментът ви е свършил.

Сензорен екран

Този 3D принтер има изцяло английско меню. Сензорният екран, безпроблемната работа и удобната употреба превръщат CreatBot F160 в идеалната машина за генеративно производство за вашата компания. Едно натискане за загряване, един клавиш за производство, 3D принтирането става лесно. Операциите по поддръжката могат да се извършват и с много други бързи клавиши.

Ефективна платформа & 130°C Hotbed

Горещата платформа се състои от алуминиева повърхност, която може да се нагрява до 130°C. Процесът на нагряване е много бърз. Платформата е прикрепена с BuiltTak стикери за 3D печат. Изработеният обект може да се залепи плътно върху Buildtak и няма да се деформира. Няма деформации, които да унищожат вашия 3D печат.

Тегло 23 кг
Марка

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

F160 – PEEK версия CreatBot

5400.00 лв. (67500 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
F160 - PEEK Version CreatBot
F160 - PEEK Version CreatBot

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *