PETG Refill – Черен – 1 кг. – Azurefilm

3D принтер: Bambu Lab X1-Carbon

 • Запълване: 20 %
 • Температура на дюзата: 230 °C
 • Нарязване: Bambu Studio
 • Температура на леглото: 80 °C
 • Дюза: 0,4 mm
 • Височина на слоя: 0,2 mm
 • Скорост на печат: 150 mm/s

Препоръки за печат:

 • Температура на дюзата: 220-240°C
 • Легло: Препоръчва се 60-80°C
 • Скорост на печат: Над 50 mm/s
 • Платформа за изграждане: Стъклено легло, каптонова лента, синя лента.

Изтегляне на REELfinity безплатно

PETG (полиетилен терефталат) е пластмасова нишка, която съчетава свойствата на ABS нишката (твърда, устойчива на температура, изключително издръжлива) и PLA нишката (лесна за отпечатване). Поради тези свойства PETG е нишка за 3D принтиране, която трябва да имате. Той е екологично чист и може да се рециклира след употреба. Именно поради отличната си химическа стабилност PETG е материал, който отговаря на всички изисквания на Европейския парламент и на Съвета относно изкуствените вещества в контакт с хранителни продукти и лекарства. Можем да го открием в бутилки за вода, влакна за дрехи и контейнери за храна.

Нашата нишка PETG е изключително издръжлива, здрава и без мирис. Това е отлична нишка, която съчетава комбинация от здравина и гъвкавост, затова се използва и за отпечатване на механични продукти в роботиката. Тъй като има изключително минимална степен на свиване и огъване, той е идеален за отпечатване на големи продукти. Това е материал, който се отличава с гланцово покритие, поради което се използва и за отпечатване на декоративни елементи.

За да постигнете добри резултати, трябва да печатате при температура 220-240°C, а масата за печат трябва да е загрята до 80-90°C. Моля, имайте предвид, че температурният диапазон на печатната медия може леко да се различава в зависимост от използването на други принтери.

PETG черен Refill 1 кг. – Azurefilm

Предимството на материала PETG е, че е много лесен за отпечатване; не ви е необходим 3D принтер с корпус, а скоростта на отпечатване е сравнима с тази на PLA нишки. Материалът PETG има отлична опорна структура, дължаща се на здравината, която спомага за перфектното залепване на слоевете по време на печата, и следователно продуктите са структурно здрави и устойчиви на механични въздействия.

✅ Гъвкав

✅ Издръжлив

✅ Лесен за отпечатване

❌ Податлив на влага

❌ Повърхността се надрасква лесно

 

Тегло 1 кг
Марки (производители) на филаменти

Цвят на филамента

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

PETG Refill – Черно – 1 кг. – Azurefilm

40.00 лв. (500 точки)

Изчерпан

PETG черен Refill 1 кг. - Azurefilm
PETG черен Refill 1 кг. - Azurefilm

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0