Silk филамент – Небесно синьо – AzureFilm (произведено в ЕС)

Благодарение на атрактивния начин по който изглежда този продукт, Silk филамент е най-продаваният материал за 3D принтиране в момента сред 3D филаментите. Когато принтирате с него, ефектът е блестящо и копринено покритие на принта, което е не само естетически красиво, но и успешно прикрива преходите между слоевете.

 

За добри резултати е необходимо да принтирате при температура 220-240 ° C и работният плот трябва да се нагрее до 80 ° C. Моля, обърнете внимание, че температурният диапазон на принтера, който използвате може леко да се различава.

 

Silk филамент – Небесно синьо на AzureFilm е специално проектиран, за да улесни използването му дори и от начинаещи в 3D принтирането. Той е достъпен, лесен за използване и добър материал, тъй като има отлични свойства и не се свива при принтиране.

Освен това той пасва добре на работната маса. Този филамент е материал, който се отличава с невероятно гланцово покритие и затова се използва и за отпечатване на всякакви декоративни елементи.

 

Silk филаментът е съвместим с почти всички 3D принтери, включително Creality, RepRap и MakerBot, Ultimaker, Bits from Bytes, Airwolf3D, Makergear, Printrbot, Bukobot, Type A Machines и много други.

 

AzureFilm Silk филамент е с нетно тегло 1 kg (2,2 lbs), в ролки с външен диаметър 210 mm, с вътрешен отвор 60 mm и ширина 62 mm. Филаментът е вакуумно запечатан и съдържа торбичка, която абсорбира влагата и позволява той да остане свеж. Дебелината му е 1,75 мм.

New Silk 3D Filament Collection - 8 NEW COLORS

Клип Тук

 

Техническа характеристика

Filament Diameter 1.75 mm
Filament color Silk Sky blue
Filament weight 1000g
Brand AzureFilm
Тегло 1.3 кг
Марки (производители) на филаменти

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

Silk филамент – Небесно синьо – AzureFilm (произведено в ЕС)

52.00 лв. (650 точки)

Изчерпан

Silk филамент - Небесно синьо
tbi bank loading
моля изчакайте
Silk филамент - Небесно синьо

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0