Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

UV Смола – 1 L. – Сиво ANYCUBIC

Стандартната UV смола на Anycubic е предпочитана от много потребители, тъй като тя гарантира здравината на формованите части и не позволява прекомерно свиване, а също така подобрява скоростта на печат, съкращава времето за втвърдяване и повишава максимално ефективността на печат на LCD машините.

Характеристики:

  • Основен материал: Мономер на смолата и фотоинициатор
  • UV дължина на вълната 365-410 nm
  • Време за експозиция в долната част 20-60 s, нормално време за експозиция 5-15 s

Описание на продукта:

Нормална UV смола
Материалът е твърд и издръжлив. Силният материал в модела на лопатата може лесно да доведе до фрагментиране на модела, но твърде гъвкавият материал ще бъде склонен към деформация или счупване на детайлите на печата на опън, което ще се отрази на точността на формоване и естетиката. Смолата е стабилна при различни климатични условия и също така е лесна за съхранение, като преодолява недостатъците на други смоли, които лесно омекват от влагата и корозират в околната среда.

Професионална смола за формоване на LCD

Оптимизирането на формирането на LCD източник на слаба светлина и ефективността на печат е по-висока от съвместимата с пазара DLP / LCD / SLA смола. Смолата е предназначена само за LCD модела на смолата, не се препоръчва за DLP или SLA машина. Тази смола гарантира здравината на формованите части и не позволява прекомерно свиване, но също така подобрява скоростта на печат, съкращава времето за втвърдяване и повишава максимално ефективността на печат на LCD машини.

Силна адхезия и лесно отделяне

Не само висока успеваемост на печата и прецизност, но и минимална сила на отделяне на смолата и адхезия, така че моделът, прикрепен към формовъчната платформа, да може лесно да се изгребе, а ниският вискозитет улеснява почистването на машината и модела.

Метод на съхранение:

Съхранявайте далеч от светлинни уплътнения при стайна температура (слънчевата светлина съдържа много UV светлина, ще втвърди светлочувствителната смола. След тестване светлината не се повлиява, ако не е UV светлина).
Препоръчително е да се съхранява при 15 ℃ -35 ℃ температура на околната среда, колкото по-ниска е температурата, толкова по-висок е вискозитетът на смолата. Запечатаното съхранение, прекомерната запрашеност или влажност могат да повлияят на качеството на печат. Слънчевата светлина съдържа много UV светлина, ще втвърди светлочувствителната смола.

Употреба:

1. Разклатете добре преди употреба, като забранявате използването на смолата на места, където има много слънчева светлина.
2. Носете ръкавици преди употреба, за да избегнете пряк контакт с кожата и поддържайте помещението проветрено.
3. При неволен контакт, възможно най-скоро да се използва много вода за изплакване. Ако се почувствате зле, потърсете своевременно медицинска помощ.
4. Печатните модели трябва да използват висококонцентриран алкохол за почистване на около 30S (препоръчителна концентрация 95% или повече, колкото по-висока, толкова по-добре).
5. Не изсипвайте смолата в казанчето за смола в неизползваната смола, не оставяйте смолата в казанчето за смола за дълго време без употреба, за да избегнете замърсяването на смолата да повлияе на ефекта от печатането (дълго време без смола може да се въведе в херметически затворени контейнери или да се запечата с пластмасова обвивка, за да се спаси засенчването).
6. Срокът на годност на смолата е до 18 месеца.

Тегло 1.1 кг
Цвят на смолата

Сива

Марка

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

UV Смола – 1 L. – Сиво – ANYCUBIC

68.00 лв. (850 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
UV смола/resin - 1 L. - сива
UV смола/resin - 1 L. - сива

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *