UV Смола – 1 л. – Черно – ANYCUBIC

Изтъкване:

  • Най-добрият избор за начинаещи потребители: Следвайки класическата формула, стандартната цветна UV смола Anycubic е добре интегрирана и балансирана по отношение на прецизността на печата, твърдостта, плавността и др.
  • Висока прецизност, бърз печат: Тази смола гарантира здравината на формованите части и не позволява прекомерно свиване, но също така подобрява скоростта на печат, съкращава времето за втвърдяване и повишава максимално ефективността на печат на LCD машините.
  • Силно сцепление по време на печата, лесно отделяне след оформяне: Не само че успеваемостта на печата и прецизността са високи, но и силата на отделяне на смолата и адхезията са сведени до минимум, така че моделът, прикрепен към платформата за формоване, да може лесно да се изтръгне. А ниският вискозитет улеснява почистването на машините и моделите.
  • Стабилна производителност, широка съвместимост: Стабилна и лесна за съхранение при различни климатични условия, тя преодолява недостатъците на други смоли, които лесно се омекотяват от влагата и се разяждат от околната среда; Чувствителна към ултравиолетовите лъчи с дължина на вълната 365-410 nm, особено, по-добри резултати при използване с 3D принтерите Anycubic от смоли.
  • Ръководство за потребителя: За да осигурите стабилната му работа, моля разклатете смолата добре преди употреба и я съхранявайте затворена и далеч от светлина след употреба; За да осигурите безопасността си, моля носете ръкавици преди употреба, за да избегнете директен контакт с кожата и поддържайте помещението проветрено.

Класическа формула за потребители на начално ниво:

Тази стандартна цветна UV смола, най-продаваната смола на Anycubic, осигурява балансирано представяне по отношение на успеваемостта на печата, прилепването към печатащото легло, детайлите на модела, прецизността на печата, твърдостта, еластичността, миризмата, течливостта и лесното почистване.

Обща смола с балансирани характеристики:

Anycubic Цветна UV смола може да задоволи изискванията на потребителите по отношение на характеристиките на материала на общата смола, тъй като осигурява балансирани характеристики по отношение на твърдост, твърдост, еластичност и детайли.

Стабилност и висока прецизност на модела:

Прецизността на формоване е в рамките на ±0,2 мм. Въз основа на енергийната равномерност на оборудването точността на формоване може да се контролира в рамките на ±0,1 mm, така че да се постигнат добри детайли и характерни подробности.

Гладка течливост и бързо отпечатване:

Добрата течливост на Anycubic Standard Colored UV Resin съкращава процеса на печат и позволява по-бързо формоване. Заедно с нарастването на монохромните екрани скоростта на формоване на LCD оборудването се е увеличила значително.

Различни цветове и широки приложения:

Разнообразни цветови варианти, които отговарят на вашите нужди, включително най-популярните цветове на пазара, чисти цветове за формоване, които лесно се боядисват при последваща обработка; И може да се използва за изработване на анимационни, културни и творчески модели на фигури, подробни модели, прототипи за външен вид и структури и др.

Съвместим с основните LCD и DLP принтери:

Като пионер в областта на настолните LCD 3D принтери и настолните DLP 3D принтери, Anycubic е взела предвид съвместимостта с LCD и DLP технологиите на началния етап от изследването и разработването на стандартната смола, което прави стандартната смола на Anycubic съвместима с основните LCD 3D принтери и DLP 3D принтери.

 

Various Colors Available

Тегло 1.1 кг

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

UV Смола – 1 л. – Черно – ANYCUBIC

68.00 лв. (850 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
UV смола/resin - 1 L. - Черна ANYCUBIC
tbi bank loading
моля изчакайте
UV смола/resin - 1 L. - Черна ANYCUBIC

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0