ABS Plus Филамент – Оранжев – AzureFilm (произведено в ЕС)

ABS Plus филамент – оранжев ( filament ) на словенския производител AzureFilm с нетно тегло от 1 kg (2,2 lbs) в ролки с външен диаметър 210 mm, вътрешен отвор от 60 mm и ширина 62 mm. Филаментът е вакуумно запечатан в торбичка, която абсорбира влагата и позволява филаментът да остане свеж и готов за ползване. Диаметърът на нишката е 1,75 mm и се произвежда в повече от 30 различни нюанса.

 

ABS (акрилонитрил бутадиен стирен) филамент е по-твърд, по-здрав и гъвкава. Той е предназначен основно за професионална употреба. Най-често се използва за производство на прототипи, които трябва да издържат на по-високи температури. Готовите продукти, изработени от ABS нишка, са много издръжливи и устойчиви на удар. За добри резултати трябва да печатате при температура от 225-245 ° C. Филаментът AzureFilm ABS Plus се принтира перфектно на принтери Flashforge, Zortrax, Ultimaker и подобни. За печат с ABS нишка препоръчваме принтерът да бъде затворен и работният плот да бъде нагрят до 90-110 ° C. Моля, обърнете внимание, че диапазонът на температурата на печат може леко да се различава в зависимост от използването на различни принтери

Ако отпечатаният продукт от ABS нишка се постави под чаша с кърпички, напоена с ацетон, той става гладък и няма забележими слоеве, които се появяват по време на печатния процес. Продуктът трябва да се остави под чашата за около пет минути.

Техническа характеристика на ABS Plus филамент – оранжев
Filament Diameter 1.75 mm
Filament weight 1000g
Filament color Orange
Brand AzureFilm

AzureFilm ABS-P Filament printing with Zortrax

За други клипове свързани с ABS ТУК

Тегло 1 кг

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

ABS Plus Филамент – Оранжево – AzureFilm (произведено в ЕС)

42.00 лв. (525 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
ABS Plus филамент - оранжев
ABS Plus филамент - оранжев

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0