ABS PLUS Филамент – Зелен AzureFilm (произведено в ЕС)

ABS Plus филамент – зелен ( filament ) на словенския производител AzureFilm с нетно тегло от 1 kg (2,2 lbs) в ролки с външен диаметър 210 mm, вътрешен отвор от 60 mm и ширина 62 mm. Филаментът е вакуумно запечатан в торбичка, която абсорбира влагата и позволява филаментът да остане свеж и готов за ползване. Диаметърът на нишката е 1,75 mm и се произвежда в повече от 30 различни нюанса.

 

ABS (акрилонитрил бутадиен стирен) филамент е по-твърд, по-здрав и гъвкава. Той е предназначен основно за професионална употреба. Най-често се използва за производство на прототипи, които трябва да издържат на по-високи температури. Готовите продукти, изработени от ABS нишка, са много издръжливи и устойчиви на удар. За добри резултати трябва да печатате при температура от 225-245 ° C. Филаментът AzureFilm ABS Plus се принтира перфектно на принтери Flashforge, Zortrax, Ultimaker и подобни. За печат с ABS нишка препоръчваме принтерът да бъде затворен и работният плот да бъде нагрят до 90-110 ° C. Моля, обърнете внимание, че диапазонът на температурата на печат може леко да се различава в зависимост от използването на различни принтери

Ако отпечатаният продукт от ABS нишка се постави под чаша с кърпички, напоена с ацетон, той става гладък и няма забележими слоеве, които се появяват по време на печатния процес. Продуктът трябва да се остави под чашата за около пет минути.

Техническа характеристика на ABS Plus филамент – зелен
Filament Diameter 1.75 mm
Filament weight 1000g
Filament color Green
Brand AzureFilm

AzureFilm ABS-P Filament printing with Zortrax

За други клипове свързани с ABS ТУК

Тегло 1 кг
Цвят на филамента
Марки (производители) на филаменти

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

ABS PLUS Филамент – Зелено – AzureFilm (произведено в ЕС)

42.00 лв. (525 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
ABS PLUS филамент - зелен
tbi bank loading
моля изчакайте
ABS PLUS филамент - зелен

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0