• 10-инчов 12K моно LCD дисплей
  • XY разделителна способност 19×24 μm
  • Обем на конструкцията 218,88×122,88×260 мм³
  • Скорост на печат до 150 мм/ч + ACF разделително фолио
  • Операционна система Linux с 4Gb RAM
  • Скорости на трансфер чрез Wi-Fi от 6-10Mbps
  • Система за нивелиране в 4 точки

Elegoo Saturn 3 Ultra,

ELEGOO Saturn 3 Ultra Mono MSLA 3D Printer & Neptune 4 Pro FDM 3D Printer!

12K Качество на печат

Насладете се на максималната прецизност и качество на печат с ELEGOO Saturn 3 Ultra.

Той разполага с 10-инчов 12K монохромен LCD дисплей с разделителна способност 11520×5120 и XY разделителна способност 19×24 микрона,

което ви позволява да отпечатвате модели с изключителни детайли и остри ръбове.

Elegoo Saturn 3 Ultra,

COB+Рефрактивен източник на светлина

Принтерът използва COB + рефрактивен източник на светлина,който намалява разсейването на светлината и осигурява равномерно и последователно разпределение на светлината,в резултат на което се получават висококачествени отпечатъци с гладка повърхност и точност на размерите.

Elegoo Saturn 3 Ultra,

Мощна система Linux

Работи с чисто нова операционна система Linux с 4G RAM, която гарантира стабилен трансфер на файлове и по-бързи изчисления,Saturn 3 Ultra предлага гладко и ефективно изживяване при печат.

Elegoo Saturn 3 Ultra,

Безжично прехвърляне на файлове

Поддържа Wi-Fi трансфер на файлове със скорост на трансфер 6-10 Mbps, принтерът е съвместим както с 2,4G, така и с 5G мрежи, което осигурява гъвкавост при прехвърлянето на файлове от вашия компютър или мобилно устройство.Той се предлага и с подвижна антена, разположена от дясната страна на принтера.

Elegoo Saturn 3 Ultra,

Скорост на печатане

Насладете се на по-висока успеваемост на печата с чисто новото разделително фолио ACF, специално разработено за Saturn 3 Ultra. С по-малка сила на освобождаване, едната страна е матирана (с лицето надолу), а другата е гладка,в съчетание с предстоящата стандартна смола ELEGOO Rapid позволява да се постигне до 3 пъти по-висока скорост на печат,достигайки скорости до 150 мм/час.

Saturn 3 Ultra е с изцяло метален корпус, за да се подобри стабилността и издръжливостта на принтера, което го прави способен да издържи на трудностите при честа употреба. Елегантният и модерен дизайн на принтера също така придава елегантност на работното ви място.

Elegoo Saturn 3 Ultra,

Изключително стабилна производителност на печата

Насладете се на стабилна и прецизна производителност на печат с ELEGOO Saturn 3 Ultra. Оста Z разполага с вграден сачмен винт и двойна линейна направляваща, осигуряваща ултрастабилно и точно движение, дори при високи скорости на печат до 150 mm/H, и намаляване на текстурата на слоевете в крайните ви отпечатъци.

Elegoo Saturn 3 Ultra,

Система за нивелиране с 4 точки

Четириточковата система за нивелиране е проектирана с четири винта за затягане по часовниковата стрелка за лесно подравняване и оптимална работа. След еднократното нивелиране не е необходимо да се занимавате с повторно нивелиране. Лазерно гравираната строителна плоча осигурява отлично сцепление за плътно придържане на моделите по време на печат и лесно отстранява модела след приключване на отпечатването.

Elegoo Saturn 3 Ultra,

4-инчов IPS сензорен екран

4-инчов HD IPS сензорен екран с разделителна способност 800*480px и нов дизайн на потребителския интерфейс е лесен за работа и поддържа многоезичност за по-голямо удобство.

Elegoo Saturn 3 Ultra,

Voxeldance Tango Slicer

Saturn 3 Ultra предлага три режима на печат с Voxeldance Tango Slicer и отворен файлов формат за слайсове GOO, осигурява по-голяма гъвкавост при избора на режима, който най-добре отговаря на вашите нужди за печат.

Elegoo Saturn 3 Ultra,

Отличен опит за отпечатване

Принтерът използва двойни топлопроводими медни тръби и по-голям охлаждащ вентилатор за ефективно разсейване на топлината, гарантира, че вашият принтер работи по най-добрия начин и удължава експлоатационния си живот. Включващият се пречиствател на въздуха с филтър с активен въглен премахва миризмата на смола по време на печат, а принтерът има USB гнездо, запазено за двойни USB пречистватели на въздуха.

Или можете да изберете въздухопречиствателя ELEGOO MarsMate с 95% ефективност на пречистване на ЛОС за по-здравословна среда за печат.

Elegoo Saturn 3 Ultra,

Elegoo Saturn 3 Ultra 12K Resin 3D Printer - ULTRA DETAILS!

Elegoo Saturn 3 Ultra,

Elegoo Saturn 3 Ultra,

Тегло 16.2 кг
Марка

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

Elegoo Saturn 3 Ultra,

1200.00 лв. (15000 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
Elegoo Saturn 3 Ultra,
tbi bank loading
моля изчакайте
Elegoo Saturn 3 Ultra,

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0