PLA филамент – Бебешко Синьо Пастел – AzureFilm

AzureFilm PLA филамент- бебешко синьо пастел

( filament ), с нетно тегло от 1 kg (2,2 lbs) в ролки с външен диаметър 200 mm, вътрешен отвор от 60 mm и ширина 63,4 mm. Филаментът е вакуумно запечатан в торбичка, която абсорбира влагата и позволява филаментът да остане свеж и готов за ползване. Диаметърът на нишката е 1,75 mm и се произвежда в 30 различни нюанса.

PLA (polylactic acid)

филаментът е универсален, лесен за използване материал и обикновено се използва при 3D принтиране. PLA филаментът е биопластмаса, което означава, че е възобновяем и биоразградим материал. Като биоразградим материал той е много по-добър за околната среда, особено в сравнение с нефтохимичните алтернативи (напр. ABS). За да получите качествен 3D принт е необходимо да принтирате при температура между 200-215 °C, като работният плот трябва да се нагрее до 50-60 °C. Моля, обърнете внимание, че температурният диапазон може леко да се различава в зависимост от принтера, който използвате.

PLA филаментите на AzureFilm

са специално проектирани за да улеснят използването си от всички начинаещи в 3D принтирането. Препоръчваме използването на PLA филаменти, защото те наистина са най-достъпни и лесни за използване. Това е добър материал, защото има отлични свойства и не се свива при принтиране. ABS нишката е чудесна алтернатива, но се свива, така че ще имате повече проблеми със захващането на филамента към работния плот. PLA филаментът е материал, който се отличава с гланцово покритие и поради това се използва и за отпечатване на декоративни елементи.

 

PLA филаментите на AzureFilm

са съвместими с почти всички 3D принтери, включително принтери Creality, Flashforge, RepRap и MakerBot, Ultimaker, Bits from Bytes, Airwolf3D, Makergear, Printrbot, Bukobot, Type A Machines и много други. PLA филаментът е най-продаваният продукт, използван за 3D принтиране. Предимствата му са, че е без мирис, не е токсичен и с него се принтира много лесно. За PETG нишки щракнете тук.

 width=

How to print with 3D PLA filament

AZUREFILM NEON ORANGE PLA - PERFECT 3D PRINTING

 

Тегло 1.2 кг
Цвят на филамента
Марки (производители) на филаменти

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

PLA филамент – Бебешко Синьо Пастел – AzureFilm

41.00 лв. (512 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
PLA филамент - бебешко синьо пастел AzureFilm
tbi bank loading
моля изчакайте
PLA филамент - бебешко синьо пастел AzureFilm

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0