PLA Филамент – Ментово Зелено Пастел – AzureFilm (произведено в ЕС)

Препоръки за отпечатване:

  • Температура на дюзата: 200-230°C
  • Нагрято легло: Не се изисква (препоръчва се 50-60°C)
  • Скорост на печат: 50-100 mm/s
  • Платформа за изграждане: Стъклено легло, каптонова лента, синя лента.

PLA е най-популярният вид 3D нишка, вероятно защото е една от най-лесните за отпечатване и не се деформира толкова лесно, което означава, че не изисква нагряващо легло (въпреки че определено помага да се нагрява). Друго предимство на използването на PLA е, че се счита за филамент без мирис и е по-щадящ околната среда от много други филаменти за 3D принтери.

Дотук звучи като перфектната 3D нишка, но както всяка друга пластмаса, и тя има някои недостатъци; материалът PLA е устойчив на ниски температури и ще започне да губи механичната си якост при температури над 60 °C. Също така е важно да споменем, че тази нишка е крехка, така че избягвайте да правите 3D модели от PLA, които могат да бъдат огънати, усукани или многократно изпуснати. Вместо това го използвайте за изработване на 3D модели като декорации, играчки с ниска степен на износване, части за прототипи и контейнери.

Въпреки че нашата PLA нишка е изработена от материали, които са безопасни за храни, не препоръчваме многократно да пиете или да ядете от вашите 3D отпечатъци, защото с течение на времето там могат да се натрупат бактерии.

Нашата PLA нишка е съвместима с почти всички 3D принтери, включително принтерите Creality и MakerBot, Ultimaker, Artillery, Flashforge, Creatbot, Makergear, Bukobot, Type A Machines и много други.

AzureFilm PLA филаментите се предлагат в различни цветове и варианти; от основните цветове като бяло и черно до светещи в тъмното свойства или такива, смесени с истинско дърво или брокат.

✅ Лесни за отпечатване

✅ Много цветове/стилове

✅ Биоразградими

✅ На достъпна цена

❌ Крехки

❌ Липсват механични свойства

 

Здравина: Средна | Гъвкавост: Ниска | Дълготрайност: Средна | Трудност за използване: Ниска

Свиване/деформация: Минимално | Разтворимост: Не

Безопасност на храните: Въпреки че нашият PLA е екологично чист и нашият мастербач е направен от безопасни за храните материали, ви предлагаме да използвате нашата PETG нишка, за която имаме сертификат за безопасност на храните.

Тегло 1.2 кг
Цвят на филамента
Марки (производители) на филаменти

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

PLA Филамент – Ментово Зелено Пастел – AzureFilm (произведено в ЕС)

41.00 лв. (512 точки)

Изчерпан

PLA филамент - ментово зелено пастел AzureFilm
tbi bank loading
моля изчакайте
PLA филамент - ментово зелено пастел AzureFilm

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0